A żeby wkurzyć :
Alison Moyet - Only you
Ayo - Only you
Boyzone - If only you were here
Caesars Palace - Only you
Celine Dion - If only you could see me now
Eddy - Only you
Edyta Geppert - Only you and i
Enrique Iglesias - Only you
Fragma - Only you
Humble Pie - Only you can see
Jan Wayne - Only You
K's Choice - A sound that only you can hear
Kaja Paschalska - Only you
Kamikaze Kaito Jeanne - Get it only you
Kiss - Only you
No Motiv - Only you
Pat Benatar - Only You
Phil Collins - Only you know and i know
Portishead - Only you
Riot - Only you can rock me
Roy Orbison - Only You
Savage - Only you
Toto - Only You
UFO - Only you can rock me
Yazoo - Only you
Yes - If only you knew
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/12/2006 00:51
czy wie ktos moze skad moge sciagnac filmy krótkometrazowe Wallace i Gromit(czyli bajka dziecinstwa,plastelinowy ludzik i jego pies i częsty motyw gaci )z polskim dubbingiem?albo chociaz z polskimi napisami?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/12/2006 09:19
Mam pytanie czy Oficerowie maja tylko 13 odc ktore byly w telewizji, bo slyszalem o trzech zakonczeniach i nie wiem czy wylacznie w internecie czy w tel tez??
Mam pytanie czy Oficerowie maja tylko 13 odc ktore byly w telewizji, bo slyszalem o trzech zakonczeniach i nie wiem czy wylacznie w internecie czy w tel tez??
Niedawno byl ostatni odcinek i na necie masz 3 zakonczenia tego serialu wybierasz ktore chcesz
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/12/2006 13:18
w internecie na stronie www.oficerowie.itvp.pl do obejrzenia jest 14 odcinek oficerów. Trwa on 13 minut po nim możemy wybrać 3 zakończenia które trwają po parę minut.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
ma ktoś napisy do filmu Borat-podpatrzone w ameryce bo jakies znalazłem ale zbytnio nie pasują do akcji filmu
www.napisy.org
tam wpisz borat i znajdz wersje swojego filmu.
P.S. Malcoolm- a masz do tych 4 odcinkow razem torenta? bo nie chce caly czas miec wlczonego kompa bo nie sciagne tego, pozatym sie resetuje a nie bede sszuklac flash-get.
www.mininova.org
dzieki wielkie
jest nawet ten plik z tym filmem tylko 300mg
tylko seedow brak
bedzie dobrze
pozdro
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
ma ktoś napisy do filmu Borat-podpatrzone w ameryce bo jakies znalazłem ale zbytnio nie pasują do akcji filmu
Ściagnij sobie tego programa -> Napi projekt. Odpalasz go szukasz filmu na dysku i ściąga Ci napisy do akurat tej wersji filmu jaką posiadasz.. Ważne, żeby film nazywał się tak samo jak pobrałeś go z neta.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/12/2006 19:56
Nie wiem czy już gdzieś coś takiego było pisane, ale mi się przytrafia dziwna faza, bo siedze sobie na gg, nagle patrze a dostaje od kolezanki wiadomosc (kolezanki aktualnie nie bylo na gg) i patrze a tam jakis dziwny adres, za chwile dostaje wiadomosc od innej kolezanka a tam podobny adres tylko inna koncowka, przed chwilka dostalem znow taki adres od kolesia ktory siedzi obok mnie wiec nie moze wyslac mi wiadomosci na gg czy ktos moze ma podobnie? bo wyglada to na jakiegos wirusa czy cos.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.