Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/03/2008 16:39
Niech mi jakaś mądrzejsza główka powie jak zrobić zdjęcie, ale żeby po umieszczeniu na forum nie było widać tła Domyślam się że w paincie tego nie zrobię ;> Jakaś prosta do zrozumienia rada... ewentualnie pomoc w okrojeniu tła na jednym foto
Niech mi jakaś mądrzejsza główka powie jak zrobić zdjęcie, ale żeby po umieszczeniu na forum nie było widać tła Domyślam się że w paincie tego nie zrobię ;> Jakaś prosta do zrozumienia rada... ewentualnie pomoc w okrojeniu tła na jednym foto
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/03/2008 17:37
szybkie pytanie szybka odpowiedz jestem teraz na wyjezdzie, sciagnalem sobie sopcasta na laptopa (jutro 2 szlagiery w premiership), zainstalowalem, odpalilem i jest problem. dzwiek dziala normalnie ale obraz jest w kolorach predatora a'la podczerwień myslalem ze to moze wina kodekow ale zainstalowalem najnowszego k-lite packa (wszystkie takie same kodeki mam na kompie w domu a tam wszystko normalnie dziala) i dalej to samo. ktos wie o co chodzi i doradzi co zrobic zeby dobrze bylo??
szybkie pytanie szybka odpowiedz jestem teraz na wyjezdzie, sciagnalem sobie sopcasta na laptopa (jutro 2 szlagiery w premiership), zainstalowalem, odpalilem i jest problem. dzwiek dziala normalnie ale obraz jest w kolorach predatora a'la podczerwień myslalem ze to moze wina kodekow ale zainstalowalem najnowszego k-lite packa (wszystkie takie same kodeki mam na kompie w domu a tam wszystko normalnie dziala) i dalej to samo. ktos wie o co chodzi i doradzi co zrobic zeby dobrze bylo??
Też mam taki problem i naprawdę nie wiem od tego to zależy. Na starym komputerze mam tak zmasakrowane kolory jak opisujesz, natmiast na nieieco nowszym sprzęcie wszytsko jest cacy. Myślałem, że to wina sprżetu, ale widzę, że nie tylko ja tak mam, więc przyłączam się do prośby. [:
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/03/2008 18:22
Mam pytanie do użytkowników allegro jeśli biorę udział w licytacji i wygrywam to czy sprzedający musi mi to sprzedać czy może powiedzieć że cena jest zbyt mała i mi nie sprzeda pomimo że wylicytowałem powyżej ceny minimalnej ustalonej przez sprzedającego
Niech cię nie niepokoją Cierpienia twe i błędy Wszędy są drogi proste Lecz i manowce są wszędy O to chodzi jedynie By naprzód wciąż iść śmiało
Musi sprzedać. Pamiętasz precedensowe akcje Audi za 1 zł ?
Aukcja na allegro to umowa kupna-sprzedaży w normalnym rozumieniu tego słowa
Hmmm czyli mogę wylicytować działkę budowlaną wartą 200000 zł za 2 złote LINK bo cena minimalna to 1.25 aukcja kończy się jutro a obecna cena to 1 zł !!!
Niech cię nie niepokoją Cierpienia twe i błędy Wszędy są drogi proste Lecz i manowce są wszędy O to chodzi jedynie By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/03/2008 18:34
albo ktos sie zdrowo pierdyknal z ta dzialka albo jakis wał konkretny jest z nia zwiazany, zwlaszcza ze aukcja jest juz od paru dobrych dni a chetnych brak
Musi sprzedać. Pamiętasz precedensowe akcje Audi za 1 zł ?
Aukcja na allegro to umowa kupna-sprzedaży w normalnym rozumieniu tego słowa
Hmmm czyli mogę wylicytować działkę budowlaną wartą 200000 zł za 2 złote LINK bo cena minimalna to 1.25 aukcja kończy się jutro a obecna cena to 1 zł !!!
Cena minimalna, która występuje w niektórych aukcjach, to najniższa kwota, za jaką Sprzedający zgadza się sprzedać wystawiony przedmiot. Wysokość ceny minimalnej jest ukryta do momentu jej przekroczenia przez Kupujących.
Jeśli widzisz napis "Cena minimalna nie została osiągnięta": oznacza to, że na aukcji nie złożono ofert kupna lub wysokość złożonych ofert nie przekroczyła ustalonej przez Sprzedającego ceny minimalnej. Żadna ze złożonych dotychczas ofert nie jest wiążąca.
Jeśli po zakończeniu aukcji cena minimalna nie zostanie osiągnięta, żadna ze stron nie jest zobowiązana do finalizowania transakcji (aukcja jest uznawana za nierozstrzygniętą). W takiej sytuacji nie ma możliwości wystawienia komentarzy i skorzystania z innych usług, które Allegro proponuje do aukcji zakończonych sukcesem.
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/03/2008 21:09
Zapraszam Na Nowo Powstałe Forum Dla Ludzi Z 12 Sektoru. Na Forum Też Będą Organizowane Spotkania W Jakimś Ustalonym Miejscu Godzine Przed Meczem i Przejscie Na Pieszo Na Stadion I Przy Okazji Rozgrzanie Gardeł Przed Dopingiem Na Stadionie
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/03/2008 23:37
Jest chłopaki i dziewczęta taka sprawa - znajoma odpuściła sobie dwa przedmioty na dziennym WZiEU nie stawiając się na zaliczenia, ani na żadną poprawkę z tych przedmiotów. Musi sobie przedłużyć sesję, i potrzebuje na to jakiegoś dowodu, tyle, że z tego co mi pisała to musi być jakiś dowód na piśmie. Miała się pojawić jakiś miesiąc temu, ale nie dała rady, w dziekanacie powiedziała, ze była akurat w pracy za granicą, a oni zawołali jakiś bilet imienny czy coś .. :/ .
Sprawy dość dokładnie nie znam, ale sytuacja jest podbramkowa, i może zawali przez imprezowanie 1 semestr, będzie starać się nawet z inną wymówką, aby tylko jej przedłużyli tą sesję. Może ktoś z was ma znajomego, który w jakiś podobny sposób sobie to załatwił, i jak . Prosze też o oszczędzenie sobie tekstów typu "trza sie było uczyć itp." . Bo sytuacja dość poważna, a laseczka poprosiła mnie o jakąś pomoc. Z góry dziękówa za jakiś odezw.
Zapraszam Na Nowo Powstałe Forum Dla Ludzi Z 12 Sektoru. Na Forum Też Będą Organizowane Spotkania W Jakimś Ustalonym Miejscu Godzine Przed Meczem i Przejscie Na Pieszo Na Stadion I Przy Okazji Rozgrzanie Gardeł Przed Dopingiem Na Stadionie
http://www.mkspogonsektor12.fora.pl/
hahaha
a klan na fotce? szmule z pod zegara albo tranwajowi chuligani proponuje
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.