Odp: temat ogórkowy cz.2 - 20/09/2008 10:22
Na kupbilet nie ma już biletów na mecz ze słowakami albo było ich zajebiście mało albo się rozeszły w 15 minut bo codziennie sprawdzałem strone a dziś jak sprawdziłem to nie ma już kurwa nic a mam już kupione bilety na samolot i zapłacony hotel czyli trzeba będzie jechać na ślepo tak samo jak jechałem z belgami. P.S. Jak komus sie udało dostać bilet a z jakis przyczyn nie jedzie niech sie odezwie
Niech cię nie niepokoją Cierpienia twe i błędy Wszędy są drogi proste Lecz i manowce są wszędy O to chodzi jedynie By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/09/2008 17:47
"Mimo tego incydentu nikt nie odniósł obrażeń ciała, kibice nie wtargnęli na murawę, a imprezy masowej nie trzeba było przerywać"
Aż nie chce mi sie wierzyć że mimo odpalenia rac nikt nie dostał obrażeń i nie trzeba bylo przerywać meczu
Region: Dziesięciu zatrzymanych kibiców Koszalińscy policjanci zatrzymali dziesięciu kibiców z Drawska Pomorskiego, którzy podczas meczu swojej drużyny z Gwardią Koszalin odpalili na trybunach race świetlne. W sobotę policjanci zabezpieczali mecz piłki nożnej pomiędzy Gwardią Koszalin a Drawą Drawsko Pomorskie. W pewnym momencie w sektorze zajmowanym przez kibiców drużyny przyjezdnej odpalono race świetlne, co według z ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych jest wykroczeniem. Policjanci zatrzymali dziesięciu młodych mężczyzn odpowiedzialnych za to zdarzenie. Wśród nich było dwóch nieletnich. Wszyscy zatrzymani są mieszkańcami Drawska Pomorskiego i okolic, mają 17 i 18 lat. Zostaną doprowadzeni do Sądu Grodzkiego w Koszalinie, gdzie przeprowadzone zostanie postępowanie w trybie przyspieszonym. Nieletnich, 15-latka i 16-latka, przekazano rodzicom, a ich sprawą zajmie się sąd rodzinny. Mimo tego incydentu nikt nie odniósł obrażeń ciała, kibice nie wtargnęli na murawę, a imprezy masowej nie trzeba było przerywać. Policjanci z całą stanowczością reagują i będą reagowali na wszelkie zakłócenia porządku podczas tego typu imprez.
Debilizm roku...
Przez race kolesie maja przesrane... JP !
Ostatnio edytowany przez: DeeMeN., 21 września 2008, 19:16 [1 raz(y)]
Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
Region: Dziesięciu zatrzymanych kibiców Koszalińscy policjanci zatrzymali dziesięciu kibiców z Drawska Pomorskiego, którzy podczas meczu swojej drużyny z Gwardią Koszalin odpalili na trybunach race świetlne. W sobotę policjanci zabezpieczali mecz piłki nożnej pomiędzy Gwardią Koszalin a Drawą Drawsko Pomorskie. W pewnym momencie w sektorze zajmowanym przez kibiców drużyny przyjezdnej odpalono race świetlne, co według z ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych jest wykroczeniem. Policjanci zatrzymali dziesięciu młodych mężczyzn odpowiedzialnych za to zdarzenie. Wśród nich było dwóch nieletnich. Wszyscy zatrzymani są mieszkańcami Drawska Pomorskiego i okolic, mają 17 i 18 lat. Zostaną doprowadzeni do Sądu Grodzkiego w Koszalinie, gdzie przeprowadzone zostanie postępowanie w trybie przyspieszonym. Nieletnich, 15-latka i 16-latka, przekazano rodzicom, a ich sprawą zajmie się sąd rodzinny. Mimo tego incydentu nikt nie odniósł obrażeń ciała, kibice nie wtargnęli na murawę, a imprezy masowej nie trzeba było przerywać. Policjanci z całą stanowczością reagują i będą reagowali na wszelkie zakłócenia porządku podczas tego typu imprez.
Debilizm roku...
Gdy lISTKIEWICZ bezie w pace na stadiony wrócą race!!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/09/2008 23:01
Jak mam zły dzień to wystarczy, że lukne sobie na forum. I mówie wam - zawsze znajdzie sie jakiś gamoń który mnie rozbawi do łez
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.