nie tylko radio ale i tv na jakis czas podwyzszyly sobie poprzeczke i np w 4funtv czy vivie mozna bylo uslyszec stara metallice, dire straits i inne klasyki w stylu november rain, she's like a wind, crying in the rain, blue hotel itp. szkoda ze potrzeba takiej tragedii do zrezygnowania z puszczania tego nowoczesnego gowna.... A dzis kolejna smutna informacja. tym razem dla fanow ciezkiego grania - zmarl Peter Steele - sila napedowa Type O' Negative...
Ostatnio edytowany przez: tribu, 15 kwietnia 2010, 17:56 [1 raz(y)]
na prawobrzeżu (bukowe) od wczoraj wieczora (obecnie mniej) czuć w powietrzu jakąś dziwną spalenizną, moze to z tym związane coś? a wy coś w swoich okolicach też podobnego zauważyliście, czy to tyko ktoś tutaj palił jakieś śmieci?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/04/2010 14:01
ja dopiero wstalem i tez czytam o tej chmurze ale nic podobnego nie widac z rejonów Redy, byłem tez na dworze i spalenizny nie czulem
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski "W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
ja dopiero wstalem i tez czytam o tej chmurze ale nic podobnego nie widac z rejonów Redy, byłem tez na dworze i spalenizny nie czulem
Co to za późna pobudka? Nie ma takiego spania
Ja na niebie nie widzę nic, no może chmur jakby więcej tylko niż zwykle. Ale wiadomo.. kwiecień, plecień...
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną jak nie zostawiam na którymś przystanku strach i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
na prawobrzeżu (bukowe) od wczoraj wieczora (obecnie mniej) czuć w powietrzu jakąś dziwną spalenizną, moze to z tym związane coś? a wy coś w swoich okolicach też podobnego zauważyliście, czy to tyko ktoś tutaj palił jakieś śmieci?
Czułem jak byłem na Słonecznym, ale na lewobrzeżu już nic.
Nie mialo prawa wczoraj nic dojsc do Szczecina Rozwazajac ostatnia mode na teorie spiskowe, to moze Ruskie jakims swoim tajnym sprzetem spowodowaly wybuch wulkanu bo wkoncu w niedziele wiele waznych osob ze swiata bedzie latalo samolotami?
Ten pył doszedł już do nas czy nie ? Bo od 14:00 wygladam co jakis czas przez okno i pomiędzy chmurami widzę błękitne niebo... Telewizja kłamie muszą coś wciśnąć ludziom dlaczego Barack nie przyleci.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/04/2010 20:26
dziewczyna niedługo ma urodziny i pomyślałem żeby zabrac ją gdzieś na weekend, ma ktoś namiary na jakąs fajną (i niedrogą) miejscówkę niedaleko Szczecina (góra 2-3 godz samochodem)?
Rozwazajac ostatnia mode na teorie spiskowe, to moze Ruskie jakims swoim tajnym sprzetem spowodowaly wybuch wulkanu bo wkoncu w niedziele wiele waznych osob ze swiata bedzie latalo samolotami?
I co, czujesz się lepiej wygłaszając swoje dziwne sarkazmy?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/04/2010 08:11
Zna ktoś może link do forum medycznego, gdzie można zapytać się o poradę i w miarę ogarnięte osoby w dziedzinie medycyny odpowiadają?
Dla nas liczą się chwile. I to my przeżyjemy życie tak jak się powinno. Na całego. Bo do grobu nic nie zabierzemy...a pamięć pozostanie na zawsze!
dziewczyna niedługo ma urodziny i pomyślałem żeby zabrac ją gdzieś na weekend, ma ktoś namiary na jakąs fajną (i niedrogą) miejscówkę niedaleko Szczecina (góra 2-3 godz samochodem)?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.