Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit, Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt, Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje, Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę, Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej, Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie, Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie, Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem, W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej, Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Boski Messi kończy mecz ! Hat-trick w Gran Derby - to jest coś Visca el Barca !
edit. zgadzam się mecz wielki - szczególnie w 1 połowie, było w nim wszystko : - masa kartek (~10) w tym czerwona - rzut karny (wykorzystany przez v. Nisterlooya) - grad bramek (już 4 w pierwszej połowie) - masa fauli i ostrej, ambitnej gry - dużo popisów technicznych i świetnych akcji - wspaniała oprawa kibiców Barcelony (na wstępie)
Ostatnio edytowany przez: eF^, 11 marca 2007, 00:11 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 11/03/2007 12:00
Mecz naprawdę super. Szkoda tylko tej czerwonej kartki, bo druga połowa byłaby jeszcze ciekawsza. Eto na pewno chciałby cos udowodnić i myślę, że coś by ustrzelił. Mimo to nie szkoda sobotniego wieczoru...
Szukam jakiegos programu graficznego, prostego w obsludze i do sciagniecia z netu. Jak juz napisalem musi byc prosty w obsludze (najlepiej do polsku). Chodzi mi tylko o 2 kwestie: - usuwanie tła ze zdjecia, - rozjasnianie zdjecia.
Bardzo prosze o jakies typy. Dzieki.
gimp - najprostszy jaki znam darmowy do sciagniecia z oficjalnej stronki i po polsku
Ostatnio edytowany przez: tribu, 12 marca 2007, 16:17 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 12/03/2007 15:20
Jaką wodeczke preferujecie Bols (oczywiście wódka to zło ) ktos zna magiczny sobsób na kaca, lub aby go nie miec. słyszłem ze łykanie witaminy C podczas picia, może zmniejszyc skutki picia.
Jaką wodeczke preferujecie Bols (oczywiście wódka to zło ) ktos zna magiczny sobsób na kaca, lub aby go nie miec. słyszłem ze łykanie witaminy C podczas picia, może zmniejszyc skutki picia.
[cytat=Rychu słyszłem ze łykanie witaminy C podczas picia, może zmniejszyc skutki picia.
tez tak mi znajomy wspomnial, teraz zawsze korzystam, 4-5 witamin C przed impreza... i rano nie ma tak wielkiej tragedii [/cytat] Tego trzeba wpierdolic cala ramke Wiem po sobie. I do tego najlepiej w czasie picia.... glownie na witaminie C dzialaja te wynalazki jak 2KC itd..
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 12/03/2007 16:32
wita,.czy jak mam monitor plazmowy i jest brudny to jak mam go wytzrec.scietrka mokra?czy jak?prosze o rade zeby nic nie uszkodzic
[cytat=Rychu słyszłem ze łykanie witaminy C podczas picia, może zmniejszyc skutki picia.
tez tak mi znajomy wspomnial, teraz zawsze korzystam, 4-5 witamin C przed impreza... i rano nie ma tak wielkiej tragedii
Tego trzeba wpierdolic cala ramke Wiem po sobie. I do tego najlepiej w czasie picia.... glownie na witaminie C dzialaja te wynalazki jak 2KC itd..[/cytat]
Zacznijcie od tego, że się porządnie najecie czegoś tłustego przed piciem. A jeśli już melanż jest gruby i lecą alkohole różnej maści i kalibru... to kac jest raczej nieuchronny.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 13/03/2007 22:14
wszyscy polishtracker'owicze proszeni sa o wejscie do dzialu prosb i zaglosowanie na "Deep Purple - Dyskografia". dziekuje za uwage
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.