no właśnie o taką odpowiedź mi chodziło, bo na przegląd autko na bank pojedzie, tylko wcześniej wole mieć pewność, że w ogóle warto je tam zaciągnąć - dziś kupowanie w ciemno lub na gębę to samobój
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/01/2009 23:14
Dziesiątka najlepszych sportowców Polski 2008 roku w 74. Plebiscycie "Przeglądu Sportowego":
1. Robert Kubica (Formuła 1)
2. Leszek Blanik (gimnastyka sportowa)
3. Tomasz Majewski (lekkoatletyka)
4. Adam Korol, Michał Jeliński, Marek Kolbowicz, Konrad Wasielewski (wioślarstwo)
5. Szymon Kołecki (podnoszenie ciężarów)
6. Maja Włoszczowska (kolarstwo górskie)
7. Tomasz Gollob (żużel)
8. Tomasz Sikora (biathlon)
9. Agnieszka Radwańska (tenis)
10. Piotr Małachowski (lekkoatletyka)
drużyna roku - piłkarze Lecha Poznań !!
trener roku - Aleksander Wojciechowski (wioślarstwo)
najlepsi sportowcy niepełnosprawni - Natalia Partyka (tenis stołowy) i Katarzyna Pawlik (pływanie)
najlepsza impreza sportowa roku - Tour de Pologne
superchampion (nagroda za całokształt kariery) - Mariusz Czerkawski (hokej na lodzie)
A Agnieszka Wieszczyk Spoko nie spodziewałem się jej w dziesiątce za mało "medialna". Wszak to już od kilku lat plebiscyt na najpopularniejszego sportowca...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/01/2009 00:45
Jestem pod wrażeniem, że w końcu właściciele Zetki zauważyli, że są tacy ludzie co nie chcą słuchać Bajmu na krzyż z Celine Dion w radio, lub też papki z Eski/RMFmax
Czekam aż szczecin.fm się rozkręci i wypełni pustkę po ABC
Kanapa Trippin'
SZCZECIN.FM
każdy poniedziałek 23:00 - 1:00
94.4 fm , Szczecin
stream http://stream.nadaje.com:8000/srodekmiasta.ogg
http://www.szczecin.fm
Po latach nieobecności , powraca audycja poświęcona
najspokojniejszym formom brzmieniowym w kosmosie - KANAPA TRIPPIN.
Tym razem w barwach SZCZECIN.FM , nowopowstałej lokalnej
rozgłośni radiowej w szczecinie.
Już od poniedziałku , w godzinach 23:00 - 1:00 będziecie mogli
przemierzać rozmaite przestrzenie dźwiękowe spod znaku
chillout: ambient , triphop, nujazz ,downtempo, IDM , oraz
wszystko to, czego najlepiej słuchać w pozycji horyzontalnej.
Audycji można słuchać również za pośrednictwem internetu -
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/01/2009 13:40
Ja mam pytanie jedno odnośnie seriali polskich komediowych .
A mianowicie skąd mogę pobrać dwa odcinki miodowych lat co był motyw Legii. Jednego znam tytuł "Mecz derbowy " drugiego niestety nie. Oraz odcinek 13 posterunku gdzie był motyw Pogoni ale niestety nie znam też tytułu chyba to była 2 seria.
Pozdro
A mianowicie skąd mogę pobrać dwa odcinki miodowych lat co był motyw Legii. Jednego znam tytuł "Mecz derbowy " drugiego niestety nie. Oraz odcinek 13 posterunku gdzie był motyw Pogoni ale niestety nie znam też tytułu chyba to była 2 seria.
Pozdro
Pozdro
Wielkie dzięki. Ktoś może będzie miał ten drugi odcinek co była kwestia Kurskiego" Goście z Łodzi my bijemy ich a oni nas, goście z Poznania bijemy ich a oni nas, goście ze Szczecina , my kochamy ich a oni nas"
oraz ten 13 posterunek kwestia z Pogonią wypowiadana przez tego kudłatego.
Pozdro
Wielkie dzięki. Ktoś może będzie miał ten drugi odcinek co była kwestia Kurskiego" Goście z Łodzi my bijemy ich a oni nas, goście z Poznania bijemy ich a oni nas, goście ze Szczecina , my kochamy ich a oni nas"
oraz ten 13 posterunek kwestia z Pogonią wypowiadana przez tego kudłatego.
tutaj masz linka do wszystkich odcinków, miłego szukania
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.