A czy te nagrania (mam na myśli Quo Vadis) funkcjonują w jakiejś innej wersji niż ta z tymi denerwującymi przeskokami? Swego czasu szukałem i wszędzie były tylko te 'zacinające' się mp3. Z tego co wiem ten materiał był wydany tylko na MC. Fajnie jakby zespół pokusił się o reedycje na CD. Ale to niestety mało realne...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/01/2008 19:43Afera: Drumlak kontra Cracovia Podpis na aneksie do kontraktu byłego piłkarza Cracovii został rzekomo sfałszowany, a zawodnik miał otrzymać część pieniędzy „pod stołem” – informuje krakowski dodatek do „Gazety Wyborczej”. [...] PZPN nakazał wypłacenie Drumlakowi odszkodowania w wysokości 350 tys. zł, klub ma mu jeszcze wypłacić 430 tys. zł zaległych wypłat. Sam zawodnik jednak odwołuje się od tej decyzji i żąda ponad 1 mln 200 tys. zł! W ostatnich rozmowach powiedział jednak, że odstąpi od swoich żądań, jeśli klub wypłaci mu 820 tys. zł. [...] Źródło: www.mmszczecin.pl
A drumalak dlaej robi swoje...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/01/2008 12:00
Mam takie pytanko, zwiazane z spedzanymi feriami. Czy w Amsterdamie jest jeszcze jakis inny klub pilkarski oprocz Ajaxu, jesli tak to w jakiej lidze gra :?:
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Oglada ktos Milionerow? Maly epizod z Pogonia byl w pytaniu i pozniej krotka rozmowa na ten temat
Szkoda tylko, że wspominali te beznadziejne czasy...
Jak brzmialo pytanie?
Pyt to było chyba za 2000zł:
W sezonie 2005/2006 piłkarska drużyna Pogoni Szczecin, zasłynęła z tego, że zatrudniała prawie samych: A: Francuzów B: Japończyków C: Brazylijczyków D: Rosjan
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Gdzie w szczecinie moge kupić drążek do podciągania , ławeczke do wyciskania , worek bokserski i hantle . ?? jest takie miejsce w którym moge zakupić wszystkie zeczy na raz bez żadnego jeżdzenia po innych różnych sklepach ?? najlepiej zeby to było w miare tanie . nie musi być jakichś znanych firm . dziex
Gdzie w szczecinie moge kupić drążek do podciągania , ławeczke do wyciskania , worek bokserski i hantle . ?? jest takie miejsce w którym moge zakupić wszystkie zeczy na raz bez żadnego jeżdzenia po innych różnych sklepach ?? najlepiej zeby to było w miare tanie . nie musi być jakichś znanych firm . dziex
Ninja, makro, allegro?
ps.Wg informacji na oficjalnej stronce obchodów 60 Pogoni, przemarsz po ulicach miasta ma sie odbyć 21.04.08
21.04.2008r.
- Otwarcie Sali Tradycji Imienia Floriana Krygiera,
- Przemarsz ulicami miasta
wg moich obliczen jest to poniedzialek:O, to jest juz pewna data?
Ostatnio edytowany przez: phoenix, 27 stycznia 2008, 18:03 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.