Odp: temat ogórkowy cz.2 - 20/04/2016 22:24
Mam wykupiony pakiet internetowy w Orange a mimo to otwierając witryny na fonie muli równo. Ktoś ma pomysł co zrobić. Pakiet oczywiście jeszcze nie wykorzystany w pełni.
Na stronie Orange mam wykaz ile dziennie MB wykorzystałem. Mam Huawei P8 i tam mam też ranking użycia transmisji danych dziennie. W ustawieniach w preferowany tryb sieci mam zaznaczony automatyczny LTE/3G/2G. Mogę też zaznaczyć automat 3G/2G i osobno 3G oraz 2G.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/04/2016 12:49
Witam Poleci ktoś sprawdzoną firmę od mebli kuchennych na wymiar? Interesuje mnie by sami montowali oprócz mebli także AGD do zabudowy, przyłączał, wycinali blat i montował zlew etc. Do tego system cichy domyk i systemy organizacji szafek coś jak w IKEI
Witam Poleci ktoś sprawdzoną firmę od mebli kuchennych na wymiar? Interesuje mnie by sami montowali oprócz mebli także AGD do zabudowy, przyłączał, wycinali blat i montował zlew etc. Do tego system cichy domyk i systemy organizacji szafek coś jak w IKEI
http://www.bumeb.pl/ bez dwóch zdań bardzo dobry kontakt, kuchnia (mocno niewymiarowa) zrobiona dokładnie tak jak chciałam, jak podacie sprzęty które będą w kuchni wszystko z wymiarują i dopasują tak ze później wszystko idealnie wchodzi. Jak trzeba docinali na miejscu otwor na kontakt. Raz mi do lazienki przywiezli nie te uchwyty to nastepnego dnia lecial chlopaczek i wymienial na dobre. Szybka realizacja bo maja stolarnie swoja na miejscu. Ogarniali tez lacobel pod szafki, z docinaniem i montazem. Takze po kuchni od razu podbilam do nich po szafy i meble lazienkowe No i cene dali mi najlepsza (bylam w 4 miejscach)
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/05/2016 15:56
Pytanie do osób które posiadają konto na stronce wizja.tv Jak można wykupić pakiet Premium? bo nigdzie nie widzę takiej opcji :/
Mam wykupiony pakiet internetowy w Orange a mimo to otwierając witryny na fonie muli równo. Ktoś ma pomysł co zrobić. Pakiet oczywiście jeszcze nie wykorzystany w pełni.
Trochę zielony w te gierki jestem.
Jak sprawdzasz ile pakietu poszło zerknij ustawienia telefonu czy masz gsm/3G czy 4G.
Na stronie Orange mam wykaz ile dziennie MB wykorzystałem. Mam Huawei P8 i tam mam też ranking użycia transmisji danych dziennie. W ustawieniach w preferowany tryb sieci mam zaznaczony automatyczny LTE/3G/2G. Mogę też zaznaczyć automat 3G/2G i osobno 3G oraz 2G.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.