Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/12/2008 21:12
Mam pytanie kupował może ktoś lub wie coś na temat Bonu podarunkowego""Srebny Podarunek"na swięta, za 100zł w Baltice? Na jakiej zasadzie to działa,czy osoba wybiera sobie strefy do 100zł czy raczej jest z góry narzucone co wchodzi w skład tego bonu?
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/12/2008 22:58
W dniu 7 grudnia na hali sportowej przy SP 4 w Gryficach odbędzie się turniej kibiców drużyn z całej Polski. Przewidywane są ekipy z Warszawy, Szczecina, Mierzyna, Wałcza, Chojnej, Gryfina, Stargardu Szczecińskiego oraz dwie drużyny gospodarzy. Jest to drugi turniej z tej serii rozgrywany w Gryficach - przed rokiem zwyciężyła drużyna z Gryfic. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy. Początek turnieju godzina 10.
ligowiec.net
Zacne grono zaproszonych ekip - zapowiada się niezła sielanka
61 wysiadasz na transocean [na żądanie] i idziesz kawałek tj. do ronda i potem widoczna droga albo na ustowskiej [na żądanie] i cofasz się do podwieszanego ronda a potem już chyba trafisz ; ]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 06/12/2008 11:08
Poszukuje sklepu gdzie mogę opchnąć stare monety (początek XX wieku, jak i lata troszkę późniejsze) droga internetowa nie wchodzi w grę. A może ktoś kolekcjonuje ?
Ostatnio edytowany przez: Szymen, 6 grudnia 2008, 11:14 [1 raz(y)]
Mam starą wizytówkę LUXTAXI Szczecin - reklamują sie jako najtańsze bagażówki (busy) w mieście. Kiedyś korzystałem z ich usług jak musiałem ławki na festyn przewieźć. Myśle że przy pomyślnych wiatrach (czyli krótkim czasie transportu) zmieścisz się w kwocie do 100 zł. Ja za transport z dzielnicy nad Odrą na Arkonie zapłaciłem coś z 50 złotych, ale to było chyba ze dwa lata temu. Zadzwoń - w końcu spytać nie zaszkodzi.
091 4480480, 091 9668, 608 335 335
I prośba przy okazji - jeśli skorzystasz z ich usług to daj znać jakie mają teraz ceny. Pozdro
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/12/2008 11:36
kojarzycie program "pięść mistrza zen" który puszczają na MTV? zna ktos jak nazywał się pierwowzór tego programu w którym udział brał m.in. Shaq O'Neil
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Wiesz ja bym polecał amber albo mn sport ,jak widze to ty chyba w tkkfie grasz więc nie jestem pewien ale to bardzo możliwe że gramy w następnym tygodniu przeciwko sobie
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.