Ten sklep znajduje się na Krzywoustego , zamawiasz przez neta piszesz maila że chcesz odebrac osobiscie i podajesz rozmiar (jakby się numer nie zgadzał to problemu z wymianą niema)
Zamawiałem parę razy u nich buty , mogę polecic ten sklep
Ostatnio edytowany przez: kuleK, 16 października 2009, 17:24 [1 raz(y)]
Korupcja w polskiej piłce nie jest taka zła w porównaniu do tej z Brazylii - LINK
Faza caly zespol stoi i patrzy
to napewno chlopaki od Dawida
jaki hardcore
PS. Niee, te chłopaki to będą Dawida ale po obejrzeniu filmiku przy śniadaniu "Tato, widziałeś jak bajecznie się złożył do tego strzału Tato odpowiada: no niezły technik, a kim jest na codzień Dawid mówi:yyyy poczekaj, listonosz to z 10, handlarz bananami to ten z 16, ooo jest, nasza nowa gwiazda z zawodu jest sprzedawcą krawatów Tato mówi z uśmiechem: dobra, bierzemy go i tych pozostałych )"
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/10/2009 22:22
http://allegro.pl/item769930389_transmiter_fm_mp3_usb_sd_mmc_pilot_ecom_promocja.html wie ktoś czy do tego urządzenia potrzebuje jakieś mp3 mp4 itd?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/10/2009 22:38
Gdzie wy tam dostrzegliscie korupcje? Widać gołym okiem że to czysta sportowa rywalizacja. Obrońcy walczą jak lwy o każdy metr boiska a bramkarz dwoi siię i troi aby uniknąc straty gola!
http://allegro.pl/item769930389_transmiter_fm_mp3_usb_sd_mmc_pilot_ecom_promocja.html wie ktoś czy do tego urządzenia potrzebuje jakieś mp3 mp4 itd?
Dobre urządzenie jeśli się nie ma kasy na nowe radyjko! Nie trzeba (choć można podłączyć) żadnych mp3/4. Do wyboru masz 3 źródła muzyki: usb (pendrive), karta pamięci lub też zewnętrzne urządzenie (mp3, mp4, discman itp).
Pamiętaj jak już ustawisz częstotliwość w tym transmiterze to w opcjach radia wyłącz automatyczne (po sile sygnału) wyszukiwanie stacji radiowych. Jeśli tego nie zrobisz to radio potrafi zmienić częstotliwość na jakieś radio ogólnodostępne.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/10/2009 12:55
nie wiem czy to możliwe,ale może ktoś będzie wiedział o jaką koszulke mi chodzi. w sklepie w CH GRYF gdzie sa buty,stroje nikr adidasa itp była koszulka sportowa adidasa.biała, z na dole wzorem chyba koloseum.do tego wstawki czerwone. na metce był model coś takiego PRE RO CC JSY. pytałem się gościa jaki to model on mowi że nie wie bo pisze tylko to. chodzi mi zeby moze znalesc na necie ten model. może ktoś kojarzy albo widział to proszę o pomoc
nie wiem czy to możliwe,ale może ktoś będzie wiedział o jaką koszulke mi chodzi. w sklepie w CH GRYF gdzie sa buty,stroje nikr adidasa itp była koszulka sportowa adidasa.biała, z na dole wzorem chyba koloseum.do tego wstawki czerwone. na metce był model coś takiego PRE RO CC JSY. pytałem się gościa jaki to model on mowi że nie wie bo pisze tylko to. chodzi mi zeby moze znalesc na necie ten model. może ktoś kojarzy albo widział to proszę o pomoc
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/10/2009 20:50
Mam takie pytanie, bo nigdzie znalec nie moge, czy ten most w Gryfinie nad odra do granicy jest juz otwarty? Z gory dzieki za odpowiedz
Irlandia - Francja Portugalia - Bośnia i Hercegowina Grecja - Ukraina Rosja - Słowenia
trudno prognozować ale wydaje mi się iż najciekawiej może być w Irlandii i u kacapów.., swoją drogą ciekaw jestem czy Słoweńcy uporają się znimi,nie ukrywam iż tym razem będę za nich trzymał kciuki
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/10/2009 16:52
Gdzie najtaniej zrobic badania na prawo jazdy .. ( w szkole były po 50zł ale przegapiłem ) najlepiej na prawobrzeżu !!! Słyszałem ze na słonecznym jakas babka przyjmuje niedaleko żółtka ale nie mam wiecej info .
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.