Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/07/2010 18:58
Mam pewien problem z PSP 3004. Konsola jest przerobiona, wgrany jest soft 5.03 MHU, jednak wiele gier nie chce sie odpalić. Wyskakuje mi taki błąd.
"This game could not be started. ( 80020148 )"
Ktoś się z tym spotkał? Wie jak zaradzić?
moderatorzy, jak możecie, to sprawdzie aby nowy dział, tj: Granatowo-bordowe dzielnice i ulice był widoczny na głównej stronie Pogońonline.pl jak np dział gadźetów bo dużo ludzi nie zagląda, ze tak powiem dalej i dużo umyka. pzdr!
wiecej osob czyta forum a odnosnie tego zobaczymy co da sie zrobic
moderatorzy, jak możecie, to sprawdzie aby nowy dział, tj: Granatowo-bordowe dzielnice i ulice był widoczny na głównej stronie Pogońonline.pl jak np dział gadźetów bo dużo ludzi nie zagląda, ze tak powiem dalej i dużo umyka. pzdr!
Rzeczywiście więcej osób czyta forum, ale chodzi o to, żeby było widać, że jest taki temat ze strony głównej.
Ja z reguły zerkam z głównej na tematy poruszane na forum i myślę, że więcej osób tak robi. A przecież chodzi o to, żeby jak najwięcej nas tutaj było
Rzeczywiście więcej osób czyta forum, ale chodzi o to, żeby było widać, że jest taki temat ze strony głównej.
Ja z reguły zerkam z głównej na tematy poruszane na forum i myślę, że więcej osób tak robi. A przecież chodzi o to, żeby jak najwięcej nas tutaj było
jasne, to logiczne przeciez napisalem "zobaczymy co da sie zrobic", wiec na pewno bedzie na dniach
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/07/2010 13:53
to odrazu ustawcie zeby wiecej tematow bylo widac na glownej stronie z glownego działu. Narazie to czasem jest że polowa widocznych to tematy przyklejone...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/07/2010 10:31
Potrzebuję namiary na dobrego blacharza w Szczecinie lub okolicach.
Tak przy okazji jakby ktoś się znał, ile może kosztować naprawa tylnego zderzaka, który wypadł z zaczepów + wymaga lakierowania (pamiątka z finału PP ).
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Ostatnio zadzwoniła do mnie pani prokurator, że jakiś polityk podał mnie do sądu za to, że nienawidzę gejów. Zapytałem ją od razu, czy robi sobie jaja. Stwierdziła, że będę musiał przyjechać zeznawać, więc od razu kazałem jej list gończy wysyłać, bo nigdzie się nie wybieram. Znam polską mentalność, nie wydadzą mnie za jakichś gejów.
zajebisty wywiad, ale szkoda faceta (ta sprawa z nerką)
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/07/2010 17:46
moze ktos polecic jakis domek nad jeziorem Miedwie lub innym fajnym miejscu w Zachodniopomorskim, np.Czaplinek, Stare Drawsko .. dla trzech rodzin + dzieciaki na weekend?
Ostatnio edytowany przez: Q., 19 lipca 2010, 17:55 [1 raz(y)]
moze ktos polecic jakis domek nad jeziorem Miedwie lub innym fajnym miejscu w Zachodniopomorskim, np.Czaplinek, Stare Drawsko .. dla trzech rodzin + dzieciaki na weekend?
Jeżeli chodzi Czaplinek to mogę Ci polecić kusy dwor byłem tam ostatnio na obozie i jedyną niedogodnością był brak sklepu w pobliżu.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.