Odp: temat ogórkowy cz.2 - 31/01/2011 18:55
Mam telefon na abonament w Erze, potrzebuje wykupić jakąś usługę internatową, żeby korzystac z internetu na telefonie( na 1 dzień). Mogę jakoś to zrobić? pomoże ktoś
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/02/2011 15:21
Jakie namiary na podwojenie wpłaty początkowej lub coś podobnego wartego uwagi...ważne by było trochę meczy na żywo. Najlepiej kilka portali Jak jest z tym zwrotem za pierwszy zakład w betclik
W bet365 masz podwojenie pierwszej wplaty - maks 200zl.Jesli chodzi o mecze na zywo to maja tam duzy wybor dyscyplin. Ja jeszcze obstawiam w bwin bo tam jest szersza oferta glownie w hokeju.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 06/02/2011 17:52
siemano! nie orientuje się może ktos, gdzie w necie, jakaś strona czy cos, mozna znaleźć książki, ale w PDF bądź w czymś innym, żeby je z kompa odpalać? generalnie chodzi mi o książki z zakresu logistyki, a może przy okazji ktoś posiada takową: Leszek Mindur - Metodyka lokalizacji i kształtowania centrów logistycznych w Polsce. WWA 2000?? dodam tylko, że mega pilna kwestia na wczoraj w zasadzie
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 06/02/2011 18:55
Dostałem wezwanie do sądu w charakterze świadka w sprawie jakiegoś Turasa. Jest to o tyle dziwne, że nigdy nie miałem sytuacji z takim człowiekiem i nie wiem o co może chodzić. I teraz pytanie, mogę nie iść na takie wezwanie jeśli sytuacja mnie na 100% nie dotyczy? Z góry dzięki
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/02/2011 23:28
Mam pytanko. Nie orientujecie się może jaka firma w Sz-nie dowozi do lotniska w Poznaniu? i czy daleko jest z dworca do lotniska w razie braku innego środka lokomocji..Z góry Dzięki ;]
Raczej nic nie jezdzi , wbijaj się smiało w pociąg tak jak Ci napisał PSMKS spod dworca masz autobus linii L ktory zawiezie Cię prosto na lotnisko , max 20-30 min w zależnosci od pory dnia ( korki ) i jestes na miejscu.
Ostatnio edytowany przez: eM, 8 lutego 2011, 20:26 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/02/2011 23:42
hehe ... chciałem się zarejestrować na tym forum ''Forum Polskich wieżowców'' i wpisałem wszystko ...tylko że ten napis co tam na końcu trzeba wpisać oczywiście źle wpisałem bo słaba czytelność tam jest , więc musiałem wszystko( login poczta hasło) od nowa wpisywać i jak wpisywałem swój login to wyskakuje że już taki jest , no to kurwa co mam zrobić? za każdym razem jestm tam taka chujowa czytelność że to aż przykre jest
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/02/2011 23:12
Gdzie najtaniej napełniają(lub wymieniają) gaz (propan-butan) do butli 11 kg (10,2 dokładnie), na Orlenie wołają 56-57 zł za wymianę butli.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.