Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/11/2014 14:58
Chodziłem do tej szkoły (Do TBO) . Zawsze w grudniu zapraszają rodziny ofiar grudnia 70, fajna, patriotyczna uroczystość. A teraz chcą zrobić patronem jakiegoś komucha ? brak słów.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/11/2014 17:48
Nie chcę zaśmiecać forum nowym tematem bo być może już kiedyś się taki pojawił. Poszukuje dobrej i dużej rozdzielczości zdjęć z opraw lub trybun na naszym stadionie. Zdjęcie będzie wykorzystane do zrobienia foto-obrazu na ścianę.
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/11/2014 00:05
Uczęszczam aktualnie do tej szkoły i wnioski mam takie że poza paroma nauczycielami którzy mnie popierają reszta to palikociarnia pełną parą. Aktywnie działam żeby wybory były nieważne i usunąć komucha z listy bo antifa sekcja internet zaczęła hakować serwery w szkole informatycznej i nie potrafili tego ogarnąć niżej przedstawiam moją rozmowę na facebooku z administratorem strony jako dowód , że coś z nimi nie tak Najebałem trochę błędów bo mnie wkurwili i szybko pisałem ale oni jako instytucja nie lepiej
Ostatnio edytowany przez: Paerazath, 28 listopada 2014, 00:28 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/11/2014 21:46
Obstawiam, ze Pani Szeszko jest za, a przeciwko ten zjeb od wosu, nir pamietam nazwiska, chyba sztachetka. Zawsze z nim mialem wojny na lekcjach za moje poglądy.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/11/2014 23:21
Proszę o polecenie dobrego sklepu z materacami w Szczecinie. Potrzebuję przede wszystkim profesjonalnej porady. Nie zaszkodzi też cenowe umiarkowanie.
Inicjatywa szlachetna, ale jeśli chodzi o nazywanie jakiejkolwiek ulicy imieniem i nazwiskiem Mistrza, to wolałbym żeby owa ulica była w jakiś sposób powiązana (historycznie, a może w przyszłości jak będzie nowa lokalizacja stadionu) z Pogonią.
Już u nich zamówiłem . Wygrali tym, że sklep był otwarty w niedzielę. Dowozu gratis nie mają, ale za 30 zł, więc w kontekście ceny materaca tragedii nie ma.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/12/2014 19:19
Wachnik Ks. Marek Gajowiecki ten to w ogóle bardzo dobrze widzi co sie dzieje w szkole z Juszczuk nie jest źle, też bardzo trzeźwo myśli
A radze uważać na Szlachetke jak kiedyś najechałem na pedałów to sie na mnie rzucił na Undro bo cytując "jedyne co szanuje u Palikota to posłanka Gordzka".... Cichocka bardzo najeżdża na Gajowieckiego cały czas podkreśla że to szkoła świecka etc. i ta suka od WDŻ co szerzy homopropagande
A tak poza tym to Zalewska-Kubiak od historii to straszny pisior więcej nie kojarz żebym z kimś sie kłócił
Które buki internetowe działają legalnie w Polsce ? O ile w ogóle jakieś..
Widze, ze rzadowa propaganda nakrecana przez ziemniaki (glownie STS) robi swoje. Doradca ministra Kapicy jest gosc z zarzadu STSu. Liczne artykuly i chwalenie sie kilkoma wyrokami z grzywnami to efekt niepotrzebnego przyznawania sie ludzi. W sadzie wygraliby bez trudu. Graj spokojnie w zagranicznych bukach gdzie masz lepsza oferte i kursy. Nie wyplacaj na konto bankowe, korzystaj z portfeli internetowych (Skrill, Neteller itp) z ktorych mozesz wyplacac kase w bankomacie i ''hulaj dusza, piekla nie ma''
Widze, ze rzadowa propaganda nakrecana przez ziemniaki (glownie STS) robi swoje. Doradca ministra Kapicy jest gosc z zarzadu STSu. Liczne artykuly i chwalenie sie kilkoma wyrokami z grzywnami to efekt niepotrzebnego przyznawania sie ludzi. W sadzie wygraliby bez trudu. Graj spokojnie w zagranicznych bukach gdzie masz lepsza oferte i kursy. Nie wyplacaj na konto bankowe, korzystaj z portfeli internetowych (Skrill, Neteller itp) z ktorych mozesz wyplacac kase w bankomacie i ''hulaj dusza, piekla nie ma''
Nie zmienia to faktu, że ściganie za to kogokolwiek jest patologią. A problemem są idiotyczne przepisy, zniechęcające do prowadzenia tej działalności w Polsce, tak by podatki były tutaj płacone.
Nie zmienia to faktu, że ściganie za to kogokolwiek jest patologią. A problemem są idiotyczne przepisy, zniechęcające do prowadzenia tej działalności w Polsce, tak by podatki były tutaj płacone.
To druga sprawa. STS reklamujący się wszędzie jako firma wspierająca polski sport, dumny oficjalny sponsor kadry - a za plecami działa w ten sposób aby owy sport pozbawić ogromnej kasy na lata. Byle tylko swoje kieszenie wypełnić.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski "W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 08/12/2014 17:00
Szukam osoby do współpracy w ramach modyfikacji na stronie internetowej. Na początek potrzebuję ustawić autologowanie (zapamiętywanie loginu i hasła). W planach większe zmiany, więc jest możliwość stałej współpracy. Mile widziana faktura (choć nie jest to konieczne). GG w profilu.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.