Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/07/2014 11:21
Gdzie mógłbym sprzedać podręczniki (gimnazjum, szkoła średnia) w korzystnej cenie? Niektóre z nich są starych wydań i prawdopodobnie wyszły już z wykazów podręczników.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/07/2014 18:13
1. Czy ktoś też ogarnął, że od jakiegoś czasu jeżdżą po mieście (Centrum, Pogodno) przez cały dzień samochody na niemieckich blachach, o tej samej porze i tymi samymi ulicami (czasem bez sensu) ? Wie ktoś po co tak jeżdżą ?
2. Szwaby chcą wprowadzić opłaty za wszystkie drogi. Rozumiem, że to dot. dosłownie wszystkich czyli jeśli by się chciało podjechać do np: do Pasewalku to już by się płaciło te 10 euro ?
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 08/07/2014 21:46
Ktoś z kolegów forumowiczów jest przedstawicielem handlowym coca coli bądź browaru bosman? Chodzi mi o oferty na dostawę napojów i alkoholu.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/07/2014 15:15
Ciekawe słowa Cejrowskiego o Nato.
cyt"- NATO jest iluzją. Przede wszystkim w NATO nikt nie słucha przywódcy - mówi Cejrowski. Nie wierzy, że NATO obroni Polskę w przypadku wojny. - Najlepiej zorganizowane oddziały obronne w państwach NATO to polscy kibice - kwituje."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/07/2014 00:15
pytanie raczej do adminow. wiecie moze dlaczego forum mi sie rozjezdza? ze strona wszystko ok. jak wchodze na forum to przez pare sekund wyglada wszystko normalnie ale juz za chwile tabelka z nickiem zajmuje wiecej miejsca niz post. strasznie sie to przeglada i nie wiem czy moze layout cos szwankuje, czy to moze wina mojego archaicznego lapka.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/07/2014 07:56
Może ktos będzie wiedział o co chodzi. Mam laptopa Toshibę L300, nagle się wyłączył i od tego momentu zero reakcji, nie włącza, nie palą się diody. Próbowałem inny zasilacz i inną baterię i też nic. Ktoś wie co może być przyczyną ? Boje się że się spalił. Czy w takiej sytuacji da się jego jeszcze od ratować (np wymianę jakiegoś elementu) czy wtedy cały jest do bani ? Z góry dziękuję za pomoc.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Wrzuć printscreena jak mozesz. Miałem podobną sytuację ale spowodowane to było jakimś syfem, który dodał mi się do Google Chrome i wyswietlał jakąś reklamę na całej szczerokości boxu z nickiem.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/07/2014 23:32
Witam czy posiada ktos z was moze serial Czas honoru, sezon 2,3,4. najlepiej jakosz spakowane wszytskie odcinki albostronke skad pobiore?;>
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.