Goethe Institut na Mickiewicza. Polecam. Nie jest tanio, ale jest to dobra szkoła. Małe grupy (nie powiększają ich nawet jak jest nadmiar chętnych). Mają rabaty w zależności od tego czy studiujesz, pierwszy raz zaczynasz kurs, czy w ilu ratach płacisz.
Ostatnio edytowany przez: pogol, 25 sierpnia 2015, 15:49 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/08/2015 10:21
Tani nocleg w Warszawie na 2 noce, w okolicach 10 października. Najlepiej w okolicach Stadionu Narodowego, centrum. Znajdzie się coś? Na 3 osoby, lokum potrzebne tylko do spania więc standard i gwiazdki bez większego znaczenia.
Tani nocleg w Warszawie na 2 noce, w okolicach 10 października. Najlepiej w okolicach Stadionu Narodowego, centrum. Znajdzie się coś? Na 3 osoby, lokum potrzebne tylko do spania więc standard i gwiazdki bez większego znaczenia.
Nocowałem tutaj przy okazji kilku meczów kadry i finału LE. Troszkę dalej od Narodowego, ale dobre połączenie (tramwaje i autobusy). W nocy po meczu też nocnym spokojnie można dojechać. Ceny około 40-50zł za noc, warunki spoko - czysto schludnie, wygodnie, łazienka, tv.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 31/08/2015 19:41
pol -wolność będzie naszym zwycięstwem , zdrada karana jest śmiercią- ang -freedom will be our victory , treason punishable by death- dobrze przetłumaczone ?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 02/09/2015 12:15
Jak można ściągnąć filmiki, które są na youtube tak aby były zapisane jako normalny plik i aby można było je odpalić bez internetu?
Łysienie - 02/09/2015 23:38
Dobra Pany, w życiu wielu mężczyzn przychodzi taki czas, że z głowy zaczyna wypadać zbyt wiele włosów. Od jakiegoś czasu zacząłem zmagać się z tym problemem i generalnie jest coraz gorzej. Potrzebuję namiary na jakiegoś dobrego specjalistę, który będzie mi w stanie pomóc czyli zdiagnozować problem i zacząć leczenie. Tylko nie chodzi mi o specjalistę, który powie mi, że jestem mężczyzną i to jest normalne, przepisze mi jakieś ziółka, które mi pomogą, albo i nie. Liczę na waszą pomoc
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 02/09/2015 23:58
Takie pytanko: Gdzie w naszym pięknym województwie / okolicy można z drugą połówką spędzić miło czas jesiennie we dwoje? Jakiś apartament, zamek, pałac, spa...coś w tym klimacie?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/09/2015 06:27
Teraz jest w miarę ok, bo temat przeniesiony do ogórka. Moje zdziwienie wynikało bardziej z oddzielnego tematu niż z samego problemu.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.