Odp: temat ogórkowy cz.2 - 30/08/2010 13:05
: Bardzo Ważne : Poszukuje osoby ( osób ) która ma możliwość wydrukowania 130 kartek A4 w kolorze czarno białym za pomoc oferujemy Browara oraz pakiecik vlepek . Proszę o kontakt gg w profilu .
Podnieś kamień, poczuj strzał adrenaliny,
Nalej farby do gaśnicy i rozpierdolą nią witryny...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 31/08/2010 12:15
oriętuje się ktoś czy jest w Szczecinie albo na allegro(nie znam nazwy koszulki) jest taka o koszulka http://www.footbrand.pl/product_info.php?products_id=688
Na stronie WORD-u znalazłem takie coś: Pytanie: Ponad rok temu nie zdałem egzaminu praktycznego, później nie mogłem przystąpić do egzaminu. Co mam teraz zrobić aby kontynuować zdobywanie prawa jazdy. Odpowiedź: Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego w Szczecinie przesyła komplet dokumentów złożonych przez osobę przystępującą do egzaminu do Starostwa właściwego ze względu na miejsce zamieszkania, gdy od daty ostatniego egzaminu upłynął okres ponad 1 roku.
W przypadku gdy osoba chciałaby kontynuować zdawanie egzaminów powinna udać się do odpowiedniego Starostwa i tam złożyć dyspozycję przesłania dokumentów do WORD Szczecin. Przed przybyciem do Ośrodka w celu zaplanowania egzaminu można telefonicznie ustalić czy dokumenty dotarły już ze Starostwa.
Jednak jakoś nie chce mi się to wierzyć :p Poza tym znajomy też zapisywał się po 1,5 roku i nie musiał nigdzie latać...
Edit:
Dzięki góral
Ostatnio edytowany przez: Plum, 31 sierpnia 2010, 22:42 [2 raz(y)]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 31/08/2010 22:31
Ja mialem dluzsza przerwe . Po okolo 4 latach od pierwszego( wtedy jedynego) egzaminu wykupilem z 20 godzin, instruktor przy okazji jazdy z inna osoba zapisal mnie na egzamin zebym nie musial specjalnie jechac , ale ani slowem o starostwie nie wspominal .Z ta drobna roznica , ze to byl word w Koszalinie.
Ostatnio edytowany przez: goral1982, 31 sierpnia 2010, 22:39 [1 raz(y)]
bo mi z 4 działają .. a reszta programów to chujnia,od rana tylko czarny ekran.
Od dzis zmiana programowa kanały zmianiaja swoje połozenie znowu ale to dziwne ze takie cos masz , musisz dzwonic
podpisali umowe z Polsatem, teraz kilkanascie kanałów Polsatu bedzie na platformie Cyfry+ wiec pewnie to jest powodem problemow
co do tej umowy to wiem i się cieszę z tego powodu. za granicą jestem żadnego meczu Ligi Europejskiej itd., od roku nie można było oglądnac.Tylko praktycznie same występy Pana Smudy.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.