Odp: temat ogórkowy cz.2 - 31/12/2010 14:32
Biedronka na Bukowym wygląda dziś jak nasz sektor w Bydgoszczy - troszkę przyciasno i spontaniczny wypad po flaszkę może się zakończyć znacznie dłuższym pobytem. Co za pojebany naród - niektórzy to się chyba dzisiaj obudzili z pustą lodówką.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Panowie szybki i dobry sposób na kaca ! Kurwa łeb mnie boli jakby ktoś mi na niego skoczył !
Teraz to masz już pozamiatane, o kacu trzeba było myśleć przed piciem. Kac = Awitaminoza. Wyciśnij sobie z sok z 2-3 cytryn, szybko to wypij i kładź się do łóżka spać. Jak nie ma w domu cytryn to wypij dużo jakiegokolwiek soku owocowego. Od razu Ci nie przejdzie, ale przynajmniej szybciej wrócisz do życia. Przed snem możesz do tego dorzucić prysznic (zimna/ciepła woda na zmianę). Pozdro i do jutra
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/01/2011 15:04
Myślałem o tym już wczesniej(soki witaminki , zupka etc ) tylko pod wpływem zrobiłem głupote pijac wódke i popijając szampanem . Ból głowy jak się okazało jest też skutkiem próby otwarcia dzwi głową .
Ostatnio edytowany przez: PSMKS, 1 stycznia 2011, 21:59 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/01/2011 15:41
Dobry joint to najlepsze rozwiazanie a najlepiej na legalu tylko kurwa czemu cofeeshopy czynne od 16??!! kroi sie miedzynarodowy skandal!
Nie wiem czy tylko u mnie taki efekt przyniosło, ale zadziałało efektów ubocznych ni ma, kasa zaoszczędzona - nic tylko stosować taką metodę . Pośmiganie na łyżwach w Nowy Rok daje radę
Nie wiem czy tylko u mnie taki efekt przyniosło, ale zadziałało efektów ubocznych ni ma, kasa zaoszczędzona - nic tylko stosować taką metodę . Pośmiganie na łyżwach w Nowy Rok daje radę
Ja stosowałem metode pije i liczę na cud. Odnośnie kaca po sylwestrze to czekam z Nim chyba do jutra
Panowie szybki i dobry sposób na kaca ! Kurwa łeb mnie boli jakby ktoś mi na niego skoczył !
klin
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski "W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.