jak wszyskie kanaly muzyczne i stacje radiowe puszczaja piosenke to staje sie ona POPularna. ogolnie to sicte popowych kapel nie ma w tej liscie
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej Ludwig von Mises
W Dubaju (Zjednoczone Emiraty Arabskie) powstanie pierwszy obrotowy wieżowiec świata. 30-piętrowy budynek będzie się obracać w podstawie - zapowiedział w środę brytyjski inżynier projektujący mechanizm rotacji Nick Cooper.
Cooper oświadczył, że projektowany apartamentowiec ma wykonywać pełny obrót wokół swojej osi w ciągu tygodnia. "To będzie sprawiedliwy budynek. Wszyscy będą mieć taki sam widok za taką samą sumę pieniędzy" - podkreślił.
Ważący 80 tys. ton budynek z 200 apartamentami będzie spoczywać na gigantycznej podstawie o średnicy niecałych 30 metrów, pokrytej niemal nieścieralnym polimerem. Dwadzieścia elektrycznych silników będzie obracać budynek o kilka stopni w ciągu godziny.
Z okien wieżowca będzie znakomicie widać teren powstającego w okolicy parku tematycznego ze sztucznymi dinozaurami i jeziorami. W budynku ma być basen, sala kinowa i obserwatorium.
Wśród poprzednich projektów Coopera była maszyna wiercąca tunel pod kanałem La Manche".
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 30/11/2006 13:36
Mam pytanie. Czy jak ma sie oryginalnego wina XP to czy chodza na nim programy do tworzenia wirtualnych cd? Jaki polecacie latwy w obsludze program bo mam obraz juz plyty w formacie iso. Pisze tutaj bo w temacie pomoc z komputerem malo krto chyba zaglada a potrzebuje szybkiej odpowiedzi
Mam pytanie. Czy jak ma sie oryginalnego wina XP to czy chodza na nim programy do tworzenia wirtualnych cd? Jaki polecacie latwy w obsludze program bo mam obraz juz plyty w formacie iso. Pisze tutaj bo w temacie pomoc z komputerem malo krto chyba zaglada a potrzebuje szybkiej odpowiedzi
jasne ze mozna,najlepszy wg. mnie jest alcohol 120% .I ja jeszcze mam takie pytanie od siebie,czy zna ktos jakis program zeby system "widział"naszego windowsa jako orginalny?bo nie mozna przez to zainstalowac wmp11 albo ie7
jasne ze mozna,najlepszy wg. mnie jest alcohol 120% .I ja jeszcze mam takie pytanie od siebie,czy zna ktos jakis program zeby system "widział"naszego windowsa jako orginalny?bo nie mozna przez to zainstalowac wmp11 albo ie7
Co lepiej kupić (który tel jest lepszy i bardziej byście poradzili): SE k510i czy w300i ? Dodam, ze chodzi o kupno na abonament więc perspektywa 2 lat..
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Jak Andrzej życze wszystkim swoim imiennikom wszystkiego najlepszego
Co lepiej kupić (który tel jest lepszy i bardziej byście poradzili): SE k510i czy w300i ? Dodam, ze chodzi o kupno na abonament więc perspektywa 2 lat..
Bedzie jeden chuj jak telefon wpadnie Ci do kibla tak jak mojemu kumplowi wczoraj ))
Jak Andrzej życze wszystkim swoim imiennikom wszystkiego najlepszego
to ze na 2 lata to sie nie przejmuj,SE za 2lata powinny byc nadal dobrymi telefonami,mają wszystkie potrzebne bajery sam miałem SE tylko ze mi zajebali w szatni ze spodni niedawno heh
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 30/11/2006 21:16
to ze na 2 lata to sie nie przejmuj,SE za 2lata powinny byc nadal dobrymi telefonami,mają wszystkie potrzebne bajery sam miałem SE tylko ze mi zajebali w szatni ze spodni niedawno heh [/cytat]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.