Odp: temat ogórkowy cz.2 - 12/03/2009 23:03
orientuje się ktoś może czy u nas w Szczecinie jest jakiś sklep z częściami do tuningowania samochodów? Oczywiście okolice również wchodzą w grę (Police, stargard itd.) Wiem o 1 sklepie DJ-TUNING, ale może ktoś coś jeszcze widział.
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
orientuje się ktoś może czy u nas w Szczecinie jest jakiś sklep z częściami do tuningowania samochodów? Oczywiście okolice również wchodzą w grę (Police, stargard itd.) Wiem o 1 sklepie DJ-TUNING, ale może ktoś coś jeszcze widział.
Zobacz Horse Power Tuning - Gdańska 10 w Szczecinie,to typowo sklep z częściami tuningowymi. A co potrzebujesz konkretnie?Bo jeśli chodzi o oświetlenie,to jakiś asortyment jest również w sklepie którym pracuję.
Kolpaki widzialem w Realu a naklejki do tuningu na allegro
Kolpaki widzialem w Realu a naklejki do tuningu na allegro
Pzdr
Mogą być i kołpaki o ile kosztują 1000zł za 1 sztukę bo taniej to wstyd, a naklejki również o ile zwiększą moc z 200 KM do 300KM
Żartowniś się znalazł...
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/03/2009 13:54
Orientuje się ktoś może jak teraz cenowo stoją odtwarzacze mp3? Chodzi mi konkretnie o to czy za cene załóżmy ok. 120-150zł dostane jakiś w miare dobry odtwarzacz, nie tandetę gdyż mój stary przypadkowo utopiłem w klozecie a bez muzyki na uszach to lipa przemieszczać się przez miasto
Orientuje się ktoś może jak teraz cenowo stoją odtwarzacze mp3? Chodzi mi konkretnie o to czy za cene załóżmy ok. 120-150zł dostane jakiś w miare dobry odtwarzacz, nie tandetę gdyż mój stary przypadkowo utopiłem w klozecie a bez muzyki na uszach to lipa przemieszczać się przez miasto
Creativr mp3
Polecam ten, ja mam już drugi rok. Nie narzekam
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/03/2009 19:43
pytanie wydające sie oczywistą oczywistością ale czy potrzeba 18 lat do zrobienie kursu barmańskiego? i ile trzeba miec $ co by taki kurs zrobic
Creativr mp3
Polecam ten, ja mam już drugi rok. Nie narzekam
Dziś, za taką cenę to nawet iPod shuffle kupisz. Mam takiego i też polecam. Mały, poręczny i przypinany. Co prawda nie ma wyświetlacza, ale bateria trzyma mu bardzo długo. No i na pewno nie jest to tandeta.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/03/2009 20:41
Niestety nie, ale pierwsze co mi przychodzi na myśl, to wpisz w google 'kurs barmański' - wyświetli Ci firmy, które organizują takie szkolenia. Dzwonisz do pierwszej lepszej i pytasz
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/03/2009 23:28
Wie ktos czemu zamkneli strone www.TNP.net.pl ?
Zarazem prosze o linka do jakiejs najlepszej strony z torrentami gdzie mozna sie zarejestrowac...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.