Odp: temat ogórkowy cz.2 - 06/06/2011 20:36
mam pytanko. posiadam koma SAMSUNGA AVILA S5230 bez GPS. Czy jest możliwa taka opcja, żebym jakoś ściągnał GPS i wgrał go na koma? z góry dzięki
Obadaj sobie niemieckie przygraniczne jeziora. pelno ich jest. albo ewentualnie w mysliborzu wielkim chociaz nie wiem jak tam z ludzmi. wypizdziejewo straszne to pewnie pusto
co do roweru to nie ma scislej rozmiarowki, ze taki wzrost to taka rama. bardziej wszystko zalezy od dlugosci nogi. nie wiem jak w przypadku mtb ale przy szosach to sie wlasnie bierze pod uwage
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/06/2011 18:27
Takie pytanko. Potrzebuje na gwałt wódkę Lukusową 0,5l w ilości 85 butelek.
Gdzie kupię w dobrej cenie?
Ewentualnie czy w Biedronce (cena 17,69zł) jakość tej wódki jest taka sama jak w każdym innym sklepie/hurtowni?
No właśnie...bez koncesji, się już nie opłaci. A może ktoś ma jakiegoś dobrego znajomego, który ma jakiś sklepik i podjął by się zakupić 100 butelek (bo w międzyczasie wzrosło zapotrzebowanie) luksusowej 0,5 ?
edit: Makro odpada w przedbiegach! Za lukusową bez koncesji 2 zł drożej niż w biedronce! Jak to jest z tą biedronką - wódka taka sama jak wszędzie czy gorsza jakościowo?
Ostatnio edytowany przez: db1948, 7 czerwca 2011, 20:37 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/06/2011 21:22
jak cos co jest identyczne jak w innych sklepach moze byc gorsze jakosciowo w biedronce?? jak masz produkty w stylu "wyprodukowano specjalnie dla Biedronki" to wtedy moze tak byc chociaz jakiegos specjalnego spadku jakosci nie zauwazylem na wiekszosci produktow. innej opcji raczej nie ma wlasnie pije sobie butelkowego carlsberga z biedronki ktory obecnie jest w promocji po 1.79zl i smakuje identycznie jak carls ze stokrotki za 3,5zl takze bierz wode w ciemno
swoja droga ja na biedronkowej wodce krajowej robie nalewki roznego rodzaju i na tej wlasnie krajowej wychodza lepsze niz na absolwencie i kilku innych wodkach z troszke wyzszego przedzialu cenowego
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/06/2011 21:58
No właśnie tribu już kiedyś o tym była mowa na forum - tzn, że co w innych sklepach jest dobrej jakości to w biedronce pod tym samym szyldem jest gorsze (stąd niższe ceny). Ale to nie jest moje zdanie - takie coś tylko przeczytałem.
Jeśli nie widać różnicy to po co przepłacać....(?)
No dobra - a teraz ankieta Co zakupić (smakowo)?: Luksusowa, Gorzka Żołądkowa Czysta, Stock, Wyborowa, Soplica.
U mnie padło na Luksusową ponieważ butelka jest ok - wódy nie pijam, dlatego inne detale decydują,
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/06/2011 22:27
ale to w przypadku produktow oznaczonych a nie identycznych jak w innych sklepach swoja droga taki pieprz od (chyba) kamisa normalnie jest tez w wersji biedronkowej (tez od kamisa specjalnie dla biedronki) w paczce o zdecydowanie wiekszej pojemnosci a jakoscia sie raczej nie rozni.
Co do wodki to zoladkowa deluxe jest spoko. wodki nie pije ale ona calkiem niezla jest. kiedys sie pilo wyborowa a po sprobowaniu deluxe wyborowa poszla w odstawke bo paskudna nagle sie zrobila co do luksusowej to mi sie ona kojarzy z czasami studenckimi, pourywanymi filmami itp itd - nic specjalnego oprocz butelki
No właśnie tribu już kiedyś o tym była mowa na forum - tzn, że co w innych sklepach jest dobrej jakości to w biedronce pod tym samym szyldem jest gorsze (stąd niższe ceny). Ale to nie jest moje zdanie - takie coś tylko przeczytałem.
No dobra - a teraz ankieta Co zakupić (smakowo)?: Luksusowa, Gorzka Żołądkowa Czysta, Stock, Wyborowa, Soplica.
U mnie padło na Luksusową ponieważ butelka jest ok - wódy nie pijam, dlatego inne detale decydują,
Na Twoim miejscu Stocka i Luksusową bym wykluczył, mój typ Wyborowa ewentualnie Żołądkowa.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Na Twoim miejscu Stocka i Luksusową bym wykluczył, mój typ Wyborowa ewentualnie Żołądkowa.
Żołądkowa !! tego wyboru nie pożałujesz a konsumenci będą zadowoleni
Gdybym miał wybrać raz jeszcze to tylko Pogoń i tylko Szczecin....
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 08/06/2011 00:18
Droższa opcja Wyborowa, tańsza opcja Żołądkowa A Soplica to tylko Wiśniowa i nowość Orzech Laskowy. Drinki cud malina. Ale rozumiem, ze tylko czyścioch wchodzi w grę Swoja drogą to widzę, ze przygotowania na Integracje idą pełna para
Droższa opcja Wyborowa, tańsza opcja Żołądkowa A Soplica to tylko Wiśniowa i nowość Orzech Laskowy. Drinki cud malina. Ale rozumiem, ze tylko czyścioch wchodzi w grę Swoja drogą to widzę, ze przygotowania na Integracje idą pełna para
orzech laskowy to najgorsze alko jakie pilem...od pol roku lezy w lodowce i nie moge dokonczyc...
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.