Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/03/2008 22:20
"zostań reporterem obywatelskim..." jakoś tak dziwnie brzmi
...a tak odnośnie tej fotki; pełno jest takich miejsc w mieście gdzie ludzie parkują jak ostatnie pizdy...
...widział ktoś młodą Hojarską, hmm niczego sobie dzierlatka
mozna bezporednio ze Szczecina, codziennie rano jedzie dylizans (nie pamietam godziny ale rano). koszty tez nie chce teraz mowic ale cos kolo 140 euro w dwei strony ale ta cena to z pamieci jest wiec nie sugeruj sie tym.
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Mam prośbę do Was, bo chcę na allegro wystawić na aukcje duzo ilosc znaczkow pocztowych , dosyc stare roczniki i nie wiem za ile mniej wiecej moze cena ich wyniesc;/ , bylem patrzec na allegro ile mniej wiecej stoja ale to mi nic raczej nie dalo.Wiec jak ktos sie orientuje to prosze o jakas podpowiedz itp
wystaw za cene jaka minimum chcialbys za nie dostac a reszte wyjasnie licytacja,za ile pojda tyle beda warte,bo ciezko to tak dokladnie okreslic cene
Ok dzięki za radępozdrawiam!
Gorzej jeżeli komuś się uda wtedy za małe pieniądze kupić od niego jakiś "rarytas", a już nie raz się takie rzeczy na allegro zdarzały...
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
A jak już piwko to koniecznie Guinness albo Paddys whisky zreszta wszystko jedno co byleby dużo
a dzis sporo poszlo Irish shoot wodka + cos podobnego do Baileysa,nawet dobre...taki likier jakby karmelowy...
cala Irlandia dzisiaj w pubach, a ja przywitalem sezon grillowy (Guinness piwo strasznie do dupy[wyczuwam tam buraki ogolnie, smak nie ciekawy] a co do Paddy's to znam lepsze butelki )
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/03/2008 09:36
Guinness - zgadzam się, że do dupy, ale jeśli mówimy o takim z puszki, butelki... natomiast w pubie z beczki z tą pianką mmmmmm pychota... normalnie dwa różne piwka
Mam prośbę do Was, bo chcę na allegro wystawić na aukcje duzo ilosc znaczkow pocztowych , dosyc stare roczniki i nie wiem za ile mniej wiecej moze cena ich wyniesc;/ , bylem patrzec na allegro ile mniej wiecej stoja ale to mi nic raczej nie dalo.Wiec jak ktos sie orientuje to prosze o jakas podpowiedz itp
wystaw za cene jaka minimum chcialbys za nie dostac a reszte wyjasnie licytacja,za ile pojda tyle beda warte,bo ciezko to tak dokladnie okreslic cene
Ok dzięki za radępozdrawiam!
Gorzej jeżeli komuś się uda wtedy za małe pieniądze kupić od niego jakiś "rarytas", a już nie raz się takie rzeczy na allegro zdarzały...
W sumie masz racje,dlatego pytam się bo w tej dziedzinie za dobry nie jestem,ale teraz ostatnio bylem na forach dotyczacych filatelystyki i juz troszke wiecej sie dowiedzialem na ten tematpozdrawiam
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.