zamiast oglądać debilne programy, wziąłbyś jakąś książkę poczytał. może wtedy nauczyłbyś się pisać bez błędów ortograficznych ;]
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/06/2008 15:22
A ja właśnie teraz obejrzałem foty z wczoraj i muszę powiedzieć że oprawa była co najmniej zajebista(z młyna nie wiele było widać) szacunek dla pomysłodawców.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/06/2008 23:36
Studiuje ktoś na US na Cukrowej ?? Chciałbym zaczerpnąć trochę informacji czy trudno łatwo , obecnie jestem na PS budownictwo ale zamierzam zmienić w tym roku na coś mniej 'stresującego' . Z góry dziękuje
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
ja robie tam drugi kierunek i uwazam ze, caly ten wydzial to jedna wielka sciema ;]
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Czyli ciężko nie jest ? Chodzi o to czy przy solidnym podejściu da rade ukończyć te studia bo z tym na PS ciężko. Nie dość że trzeba mieć dużo wiedzy to i szczęścia nie wiem czy nie więcej :/
Ostatnio edytowany przez: 3l3m3nt, 20 czerwca 2008, 00:10 [1 raz(y)]
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 20/06/2008 00:20
Caly semestr sie opierdalasz, przed egzamem siadasz 2-3 dni przed i spokojnie sie uczysz. Na korytarzach rewia mody, wiosną raj na ziemi
Jesli lubisz lajtowe podejscie do studiowania to szczerze polecam
Zamawial ktos cos z USA, jak wyglada sprawa przesylki i cla....
cło zależy jak sie dogadasz z dostawcą, z osoba prywatna raczej nie bedzie problemu by wysłała paczkę jako prezent (albo mała wartosć w celu unikniecia cła). z jakims sklepem juz bedzie ciezej, bo zarejestrowane podmioty gospodarcze tak niby nie moga.
Ludwig von Mises
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 21/06/2008 15:18
Juniorzy starsi remisują z Gwarkiem w Zabrzu 2:2 prowadząc już dwa zero...
w środę stawiamy się o 17.00 na bocznym i pomagamy chłopakom w zwycięstwie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.