Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/06/2009 15:36
Zna ktoś lub przybliży sprawę sponsoringu I ligi przez jednego z zagranicznych bukmacherów? w tv coś o tym usłyszałem ale za wiele tez nie powiedzieli,a w sieci tez nie mogłem sie doszukać
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/06/2009 19:56
Pewnie ktoś z Was ma wszystkie odcinki PB. Jaka jest możliwość, aby ktoś z Was mógłby wypalić? Niestety aktualnie nie będę mógł sobie ściągnąć, bo pewnie bym tak zrobił dlatego pytam.
Ostatnio pożyczyłem od koleżanki cały I sezon PB, i się okazało, że moje Kino Domowe nie czyta tego formatu... O_o Dlatego też, II sezonu nie pożyczałem.
Co do wszystkich odcinków PB również się przyłączam z prośbą
fajnie, tylko że nie będę oglądał prison break'a raczej przez telefon z internetem, a po drugie wszystkie są na megavideo i tam są te limity. Wolałem zapytać może ktos na forum mógłby po prostu nagrać za jakiegoś dobrego browarka
no to czytaj dalej po 1. 1 post napisałem czy mógłby mi ktoś wypalić bo wychodzi na to że nie mam internetu po 2. do wcześniejszego postu - korzystam z internetu w telefonie więc raczej ciężko byłoby mi oglądać PB onlajn ;E po 3. do wcześniejszego postu - wszystkie odcinki onlajn są praktycznie uploadowane na megavideo, ktore ma limity oglądalności
Jak na moje oko to domofony nie sa dostosowane do pilotow (nie posiadaja odbiornikow radiowych, mowie oczywisci o standardowo montowanych domofonach), proponuje porozmawiac z jakims kumatym elektronikiem, ktory zbuduje urzadzenie zdolne do odbioru radiowego sygnalu z pilota, ktore bedzie wspolpracowalo z domofonem. Swoja droga wbiles mi do glowy dobra misje
takie rzeczy na pewno istnieją, widzialem na wlasne oczy, odbiornik radiowy podlącza się do guzika przy domofonie - dziala to w ten sposob, ze nacisniecie przyciska na pilocie daje ten sam skutek co nacisniecie guzika (zaczyna biec prąd). Ot cala filozofia
jest stronka gdzie wszystkie odcinki mozna ogladac przez neta ale chwilowo nie moge jej odszukacc
fajnie, tylko że nie będę oglądał prison break'a raczej przez telefon z internetem, a po drugie wszystkie są na megavideo i tam są te limity. Wolałem zapytać może ktos na forum mógłby po prostu nagrać za jakiegoś dobrego browarka
Czytam 3. raz powyższy post i dalej go nie rozumiem
Rzeczywiście strasznym szyfrem napisane było...
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/06/2009 18:41
Taaa... powiedział skończony debil,notorycznie popełniający błędy ortograficzne na poziomie dziecka z przedszkola, któremu w dotychczasowej karierze na forum nie udało sie jeszcze poprawnie skleić jednego zdania. Cóz , gdyby głupek wiedział ze jest głupi to byłby mądry... Pozdro platformiak , tumanie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.