Odp: temat ogórkowy cz.2 - 13/03/2008 18:36
Prosilbym o informacje jak sie laczy film z napisami Mam sciagniety film, mam sciagniete napisy (sa w notatniku). Jak to polaczyc zeby razem dzialalo? Z gory dzieki.
Ostatnio edytowany przez: Marcin_, 13 marca 2008, 18:50 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 13/03/2008 19:48
Wrzuć to do jednego katalogu, a potem oba pliki otwórz przez jakiś program do filmów. Nie wiem bestplayer, czy jakiś inny. Trochę nie na czasie jestem z tym wszystkim
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/03/2008 10:47
Witam. Czy istnieje jakis program, w ktorym bede mogl sobie wycinac kawalki piosenki, skracac ja itd? Chodzi mi o to, ze chcialbym ustawic sobie na telefonie dzownek z refrenem piosenki i tylko ten refren mnie interesuje. Obecnie moge jedynie wstawic cala piosenke jako dzwonek po skopiowaniu jej na telefon z komputera. Z gory dzieki za odpowiedz.
no fakt nie zwrocilem uwagi, niech przeniesie ktos do hyde parku
Ostatnio edytowany przez: max_dal, 14 marca 2008, 22:46 [1 raz(y)]
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
jedzie jedzie, choc jeszcze biletow nie kupowalismy, jest jeszcze ponad 10 tys, ale trzymamy reke na pulsie
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu Szczecinska Brac "Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/03/2008 19:38
Mam prośbę do Was, bo chcę na allegro wystawić na aukcje duzo ilosc znaczkow pocztowych , dosyc stare roczniki i nie wiem za ile mniej wiecej moze cena ich wyniesc;/ , bylem patrzec na allegro ile mniej wiecej stoja ale to mi nic raczej nie dalo.Wiec jak ktos sie orientuje to prosze o jakas podpowiedz itp
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.