Odp: temat ogórkowy cz.2 - 31/08/2009 12:36
Jak wygląda to parkowanie w Galaxy od strony technicznej... czyli co, jak, gdzie i przede wszystkim za ile ? Nie chce się czymś zaskoczyć
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Jak wygląda to parkowanie w Galaxy od strony technicznej... czyli co, jak, gdzie i przede wszystkim za ile ? Nie chce się czymś zaskoczyć
Pierwsza godzina nie kosztuje nic. Za drugą i trzecią trzeba zapłacić po 2 zł, czwartą - 4 zł, piątą i kolejne - 5 zł. Nocą jest taniej: po godz. 22 za każdą kolejną godzinę parkowania zapłacimy 1 zł (pierwsza też jest bezpłatna).
P.S: Ogólnie chodzi o dzień adaptacyjny dla I roku i rozpoczęcie zajęć. Jeśli cały wydział humanistyczny ma tak samo.. to może inni będą w stanie pomóc - kiedy, o której i gdzie Z góry dzięki.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Myśłe że MC Wichniar. Widać u niego zadatki na prawdziwego rapiera ,
po skórzanej kurtce można stwierdzić iż najprawdodpobniej reprezentuje uliczny nurt hip hopu.
Dobrze wchodzi w bit + synchronizacja rąk , niezłe flow ,
czekam na solową płyte (ewentualnie jakiś "ficzuring" Szymka - w tym kawałku niezle sie zgrali) która zawojuje rodzimę scene!
Gdyby chłopaki mieli zamiar nagrać album w kowencji r&b to zawsze moga dokoptowac do składu Zewłaka,który będzie odpowiadał za refreny spiewane.Trzeba przyznać ze ma zadatki na gwiazde popu niczym Dżastin Timberlejk.
Ostatnio edytowany przez: eM, 1 września 2009, 21:20 [2 raz(y)]
...no właśnie dzisiaj byłem osobiście to przetestować... podjeżdzasz do bramki i bierzesz bilet na którym jest nabita godzina wjazdu... natomiast już przy wyjeździe wtykasz owy bilet do takiej podobnej skrzynki; jak przekroczyłeś godzinkę to płacisz, jak nie to wyskakuje ; "szerokiej drogi..." tyle
Ktoś poleci jakiś warsztat samochodowy? Sprawdzony i ogarnięty cenowo, mój niestety zawiódł kolejny raz.
...osobiście mogę polecić gościa który od paru już lat robi mi autko i zawsze jestem zadowolony, ztym że warsztat ma niedaleko Lubieszyna... jakbyś był zainteresowany podklep do mnie.
Ostatnio edytowany przez: 1973, 1 września 2009, 21:43 [3 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.