Właśnie skłania mnie do tego kierunku to, że w IT- Programowaniu praca będzie ZAWSZE zdobywasz doświadczenie, to masz możliwości pracowania na kontraktów, zwiedzania świata, czy czegoś chcieć więcej? Dzięki przedmówcą za rady, przydadzą się bardzo
Na początku pomyślałem, że trochę absurdalna nagroda... galaxy i nagroda... ale kategoria jest jak najbardziej zasadna i według mnie nagroda słusznie przyznana.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/10/2010 22:26
Bracia, poszukuję albo książek albo e booków następujących pozycji:
Słownik Terminologii Medialnej - Walery Pisarek
Wstęp do nauki o komunikowaniu - Walery Pisarek
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/10/2010 22:34
Mam taki problem. Zepsuł mi się pilot do telewizora Elemis Ruby 121 i póki co przetestowałem dwa uniwersalne piloty i nic, nie idzie:/ Pytanie nastepujące. Czy można gdzieś w Szczecinie dokupić pilot do konkretnego modelu telewizora? Już chyba tylko to mi zostało
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/10/2010 10:04
Kiedyś kupowałem pilota w Pasażu AZ na Kopernika, był tam taki sklepik z pilotami, również w CH Turzyn takie małe stoisko było, ale czy są dalej to głowy nie dam.
Kiedyś kupowałem pilota w Pasażu AZ na Kopernika, był tam taki sklepik z pilotami, również w CH Turzyn takie małe stoisko było, ale czy są dalej to głowy nie dam.
Na Turzynie było stoisko , ale ten facet co sprzedawał nie ma go tam od dwóch miesiecy jak nie trzech . Ja osobiscie polecam do kupienia pilota w Media Markt , tam jest troche do wyboru
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/10/2010 12:56
Pytanie do jakiegoś prawnika albo osoby poinformowanej. Podczas zakłócania ciszy nocnej policja ma prawo wlepić mandat wszystkim osobom przebywającym na imprezie czy tylko właścicielowi mieszkania?? Pomijając fakt, że nie muszę ich wpuszczać ale jak już wejdą to co wtedy?
Pytanie do jakiegoś prawnika albo osoby poinformowanej. Podczas zakłócania ciszy nocnej policja ma prawo wlepić mandat wszystkim osobom przebywającym na imprezie czy tylko właścicielowi mieszkania?? Pomijając fakt, że nie muszę ich wpuszczać ale jak już wejdą to co wtedy?
Zakłucanie ciszy nocnej jest wykroczeniem za które każdy może dostać mandat, bez względu na to czy jesteś właścielem mieszkania czy też nie..
Chociaż nie tak dawno mój sąsiad robiący imprezę po lekceważeniu ostrzeżeń milicji został sam zwinięty z chaty a towarzysze zostali w mieszkaniu, wiec chuj wie jak to jest interpretowane przez głąbów.
I nie wiem czy nie musisz ich wpuszczać. Znajomy parę razy nie wpuścił to się wkurwili i miał sprawę w sądzie grodzkim.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.