Odp: temat ogórkowy cz.2 - 11/05/2014 09:09
Witam, orientuje sie ktos jaka piosenka leciala wczoraj kiedy na rozgrzewce byl tylko Janukiewicz.. powtarzajace sie w niej slowa to "up and down".. w gory dzieki za pomoc
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 11/05/2014 13:12
Mam gdzieś 7-8 tys. zł. Zastanawiam się nad kupnem Skody Fabi. Można prosić o jakieś opinie co do tego auta, najlepiej użytkownikow
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 11/05/2014 21:14
Panowie i Panie: zepsuły mi się okulary - wyleciała śrubka i wypadło jedno ze szkieł. Znacie dobry salon optyczny w którym zrobią mi tu tanio i na miejscu?
Panowie i Panie: zepsuły mi się okulary - wyleciała śrubka i wypadło jedno ze szkieł. Znacie dobry salon optyczny w którym zrobią mi tu tanio i na miejscu?
w porzadnym zrobia ci to za darmo.
Na pewno w fielmanie.
To samo w optik express czy jakoś tak, to coś co jet w galaksyfie.
Dokładnie, mam bardzo dobre doświadczenia z Fielmanem.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/05/2014 22:16
Z ogromna prośbą zwracamy sie do osób które widziały gościa z laptopem bez torby w godzinach 15:00-15-10 w okolicach ul.Mickiewicza 68 lub tramwaju. Prosze zgłaszajcie się. Laptop został skradziony w Gool Kebabie
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/05/2014 19:10
Warsztat na Helskiej w Dąbiu ogarnął bardzo dobrze samochód mojego wujka - możesz podjechać i się spytać. A co dokładnie z altkiem się stało? Potrzebujesz nowy czy jak?
Warsztat na Helskiej w Dąbiu ogarnął bardzo dobrze samochód mojego wujka - możesz podjechać i się spytać. A co dokładnie z altkiem się stało? Potrzebujesz nowy czy jak?
Podejrzewam że szczotki trzeba już wymieniać, częsta przypadłość w tym aucie.Nie chce tego załatwiać tak jak zwykle przez warsztat, który i tak to zawiezie do elektryka a mnie skasuje dodatkowo.
edit: Wielkie dzięki oczko!
Ostatnio edytowany przez: manisz, 15 maja 2014, 21:54 [1 raz(y)]
Ja osobiście korzystałem z usług elektryka na Mieszka I (tam robiłem właśnie takie rzeczy jak u Ciebie - cen nie pamiętam bo dość dawno to było) oraz z firmy z pierwszego linka (tu kupowałem nowe bądź regenerowane alternatory/rozruszniki). Ich zdecydowanie polecam Ale może zrobią Tobie remont - zadzwoń i podpytaj.
Drugi link to sklep na Słonecznym.
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/05/2014 13:52
Kupuj ŚMIG i nakładaj sam, nie musi być jakoś super równo, potem i tak to zetrzesz i wyrównasz.
Samo nakładanie to najmniejszy problem...tarcie to jest zabawa
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/05/2014 16:23
Czy ktoś z Was ogarnia Stacje Pogodowe? Gdzie warto kupić, czy do 100-120zl znajdzie się jakąś przyzwoitą?
Może ktoś ma jakąś dobrą opcje? W sklepie mi polecają te dwie...
Ma pokazywać ciśnienie, wilgotność temperaturę (w środku i na zewnątrz), być prosta w obsłudze, czytelna i nie wyglądać przypałowo.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.