Pomagamy !! Szczecinskie schronisko na Wojska Polskiego jest w ciezkiej sytuacji finansowej, wiec taka pomoc im sie przyda..Was to nic nie kosztuje, a dla tych zwierzat to bardzo wazna pomoc, rozsylajmy po znajomych i portalach spoleczniosciowych (jak ktos ma)..
Pytanie, ma ktos dobre kontakty medyczne..sprawa pilna i na priva..
W zeszłym roku Szczecin zgarnął nagrodę - w 2011 nie może nas zabraknąć w czołówce.
warto by przenieść to do odpowiedniego działu typu pajacyk, bo tutaj szybko zginie, a głosować jak najbardziej zachecam
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu Szczecinska Brac "Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/01/2011 15:03
Orientuje się ktoś gdzie najtaniej w mieście dostanę hantle? Najlepiej dziesiątka/piętnastka, potrzebuję szybko znacznej ilości w jakimś naziemnym sklepie w Szczecinie. Z góry dzięki za odpowiedź
Chodzi o zakatowanie psa rasy Husky w miejscowości Lipnica Mała przez trzech pijanych mężczyzn poprzez przywiązanie psa linką holowniczą do tylnego zderzaka i ciągnięcie go za samochodem aż do urwania mu głowy.Chodzi o zastosowanie wobec tych osób najwyższego wymiaru kary.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 07/01/2011 17:02
Mam takie pytanie . Ile stoi bilet do Goleniowa normalny PR ? Kiedyś była jakaś promocja i nie wiem czy dalej jest aktualna . Wie ktoś może ?
Ktoś z Was umie podstawy rachunkowości i mógłby wytłumaczyć mi co to jest, jak się to oblicza itd ? Oczywiście odwdzięczę się dobrym białym trunkiem ewentualnie jak znacie kogoś kto da korki w miarę za rozsądne pieniądze i wbije mi do głowy w 2.5 tygodnia to też będę wdzięczny.
Ktoś z Was umie podstawy rachunkowości i mógłby wytłumaczyć mi co to jest, jak się to oblicza itd ? Oczywiście odwdzięczę się dobrym białym trunkiem ewentualnie jak znacie kogoś kto da korki w miarę za rozsądne pieniądze i wbije mi do głowy w 2.5 tygodnia to też będę wdzięczny.
podbijam
Bierzesz Bosmany Zielone, przyjeżdżasz do Warszawy, wracasz i masz 5 w indeksie
Kto może doradzić jak wygląda sprawa rozróżniania butów halówek od tych na sztuczną nawierzchnie..chodzi mi o zdjęcia podeszwy
Wytłumaczcie to jak laikowi
Halówki powinny mieć kauczukową podeszwę, czyli takie cuś
natomiast na sztuczną najlepsze są takie(z małymi koreczkami):
Osobiście gram w tych drugich na hali, z racji takiej, że na sztucznej są o niebo lepsze niż te pierwsze, a na hali też dają radę, tak więc 2w1 dla mnie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.