A co teraz jest gdzie się zatrzymać ? Czasem (często) trzeba nieźle się najeździć aby coś wolnego dorwać (zauważ, że nawet wjazdy przed bramami są zajęte).
Nie wspomnę, że jak już mam miejscówkę to należy przebyć "kilometry" do najbliższego parkomatu (umiejscowienie ich jest tragiczne, nie dosyć, że daleko to niektóre zabierają dodatkowe miejsca postoju!) Po czym okazuje się, że "super parkomat" nie wydaje reszty! Chcąc nie chcąc wykupujesz bilet nawet na następny dzień! (pomimo, że do centrum nie zamierzasz jechać).
I odpowiedz na moje pytanie....co Ci oferuje teraz SPP, że chcesz coś w zamian?
PS. czy Ty w ogóle śmigasz samochodem? Bo Twoje podejście na to nie wskazuje...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/10/2008 15:41
Mam wrazenie, ze ta reforma SPP forsowana przez PO to kolejny szczecinski skandal pokroju mieszkania Krzystka i kłamstwa Nitrasa w kampani wyborczej
Firmy obslugujace te parkomaty, stawiajace tablice jebia na nas gruba kabane. A miasto nie daje nam nic w zamian. Gdzie te obnizone chodniki? Parkingi podziemne? Nie ma nawet planow na takie inwestycje.
Nie zdziwilbym sie, gdyby okazalo sie, ze w zarzadzie tych firm zasiadaja osoby kojarzone z PO.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/10/2008 16:21
Idać Waszym tokiem rozumowania jeśli teraz jest "ciężko" znaleźć miejsce do parkowania, co by było gdyby strefy w ogóle nie było. Odpowiedź napiszczie sobie sami
co do PO
czyzbys na tych lyberalow malkolmie nie glosowal?:>
a co do spp, to wg mnie sklepy polozone w ich kregu traca, jak mam jechac na krzywoustego cos kupic to wole wybrac carrefoura albo galaxy- darmowy parking
Ostatnio edytowany przez: avelyn, 15 października 2008, 16:30 [1 raz(y)]
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/10/2008 16:35
Ale to już interes sklepów, a do tej pory żaden nie złożył oficjalnej skargi czy zażalenia. Strefa jest i być powinna, potrzebne są tylko modyfikacje. Ta najbardziej istotna to znaczne obniżenie opłat da mieszkańców. I tyle...
A idac Twoim, to podwyzszenieo oplat strefy spowoduje to, ze bedzie wiecej wolnych miejsc.
Zrobmy zatem jak juz napisalem - cena 100zł za godzine parkingowa. Wtedy bedzie duzo wolnych miejsc. Twoje rozumowanie pozbawione jest zdrowej logiki.
TYlko, że z wpłów z biletów parkingowych miały powstawać nowe miejsce parkingowe, może jakiś garażowiec... a tu co? A tu jedyną inwestycją było obniżenie krawęzników...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/10/2008 21:34
A ja mam pytanie dość trudne:Zna ktoś lub bywa w jakiejś ciuchbudzie lub lumpeksie gdzie jest duza ilość jeansow i dużo dostaw.Odpowiada mi Lewobrzeże
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/10/2008 22:35
Kibic pobity przez policjantów okazał się...policjantem
Tego jeszcze nie było! Policjant ze Szczecina oskarża policjantów ze Szczecinka o brutalność. Sprawa w sądzie!
Precedensowy proces rozpoczął się dziś przed sądem w Szczecinku. Na ławie oskarżonych zasiadł policjant, który miał spuścić manto kibicowi Pogoni Szczecin po meczu z Darzborem. Pobity okazał się... policjantem ze Szczecina!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/10/2008 00:03
Kurwa, co to za czasy ze psy jezdza sobie na wyjazdy.
Dlatego czesc ludzi nie jezdzi na bliskie wojaze, gdzie nie wiadomo kto jedzie.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 16/10/2008 00:39
Mam pytanie. Jeżeli dostałem mandat za złe parkowanie na terenie Berlina, to będą się domagali spłacenia mandatu, czy nie wysylaja upomnien do Polski?
Mam pytanie. Jeżeli dostałem mandat za złe parkowanie na terenie Berlina, to będą się domagali spłacenia mandatu, czy nie wysylaja upomnien do Polski?
Nie wiem jak na terenie Berlina ale ja notorycznie dostaje tego typu mandaty w innym mniejszym miescie w Niemczech i jak do tej pory zadnego wezwania do zapłaty w Polsce nie otrzymałem.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.