Odp: temat ogórkowy cz.2 - 20/12/2014 21:41
Schodzisz w dol krupowkami i skrecasz w prawo. Po przejsciu 150 metrow Willa Monte Rosa. Dobre zarcie, niedrogie i kapela przygrywa wieczorami. W obrebie krupowek Vatra otworzyla swoj lokal mniej wiecej na wysokosci poczty, widac to jako burger house czy cos, ale to normalna karczma z bardzo dobrym zarciem i zdecydowanie najlepsza kapela jaka wdzialem w Zakopcu, a jezdze tam corocznie od wielu lat
Aczkolwiek ciebie sąsiad również może pozwać. w takim przypadku powinieneś wezwać do udziału w sprawie ubezpieczyciela. Najlepiej jest jednak przekonać sąsiada, żeby toczył spór bezpośrednio z ubezpieczycielem - w takim przypadku będziesz jedynie świadkiem w sądzie.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/12/2014 22:10
Poszukuje knajp gdzie regularnie grana jest muzyka na żywo? jakieś kapele czy też sam wokal, gitara itp. Można coś takiego u nas znaleźć?
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 15/01/2015 21:50
Wiecie moze gdzie w Szczecinie mozna kupic LEDy do biegania? Nie odblaski tylko LEDy, widzialem, ze ludzie maja takie pozakladane na rekach i sa duzo lepiej widoczne, ja lubie biegac bardzo wczesnie jak jest jeszcze ciemno wiec byloby jak znalazl.
Wiecie moze gdzie w Szczecinie mozna kupic LEDy do biegania? Nie odblaski tylko LEDy, widzialem, ze ludzie maja takie pozakladane na rekach i sa duzo lepiej widoczne, ja lubie biegac bardzo wczesnie jak jest jeszcze ciemno wiec byloby jak znalazl.
jak jest ciemno, tzn że z samego rana? biegasz od razu po obudzeniu sie na czczo, czy wstajesz jeszcze wczensiej i cos jesz? ja hasałem kiedyś z rana na czczo wlasnie, ale podobno to be. ale mi to pasiło bardzo
jak jest ciemno, tzn że z samego rana? biegasz od razu po obudzeniu sie na czczo, czy wstajesz jeszcze wczensiej i cos jesz? ja hasałem kiedyś z rana na czczo wlasnie, ale podobno to be. ale mi to pasiło bardzo
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/01/2015 15:06
Takie pytanko ogórkowe Kupujecie gazety sportowe / piłkarskie? W necie generalnie w większości jakieś suche newsy, a człowiek z latami chce przeczytać jakieś dobre felietony, artykuły. polecacie tytuły jakieś?
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/01/2015 18:54
Szczerze to można nie lubić weszło, ale felietony są tam bardzo fajne. Polecam gościa o nazwisku Milewski. Kozak, a jego ostatni tekst o Bielsie absolutnie zajebisty.
Szczerze to można nie lubić weszło, ale felietony są tam bardzo fajne. Polecam gościa o nazwisku Milewski. Kozak, a jego ostatni tekst o Bielsie absolutnie zajebisty.
Takie pytanko ogórkowe Kupujecie gazety sportowe / piłkarskie? W necie generalnie w większości jakieś suche newsy, a człowiek z latami chce przeczytać jakieś dobre felietony, artykuły. polecacie tytuły jakieś?
Piłkę Nożną z nudów przejrze,ale odkąd wifi dają nawet do lodówek i możesz czytać newsy na wszystkim, to nie czytuje już prawie prasy drukowanej (nie tylko sportowej)
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/01/2015 15:29
Na dzisiejsze uroczystości 70 rocznicy wyzwolenia niemieckiego obozu śmierci w Auschwitz zaproszono wnuka Rudolfa Hoessa, niemieckiego zbrodniarza - komendanta obozu. Rodziny Witolda Pileckiego - człowieka który dobrowolnie dał się zamknąć w Oświęcimiu aby stworzyć tam ruch oporu, a następnie uciekł i jako pierwszy przekazał światu dokładne informacje na temat niemieckiej machiny śmierci - na uroczystości nie zaproszono, bo zabrakło miejsc.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Na dzisiejsze uroczystości 70 rocznicy wyzwolenia niemieckiego obozu śmierci w Auschwitz zaproszono wnuka Rudolfa Hoessa, niemieckiego zbrodniarza - komendanta obozu. Rodziny Witolda Pileckiego - człowieka który dobrowolnie dał się zamknąć w Oświęcimiu aby stworzyć tam ruch oporu, a następnie uciekł i jako pierwszy przekazał światu dokładne informacje na temat niemieckiej machiny śmierci - na uroczystości nie zaproszono, bo zabrakło miejsc.
Nie zabraklo miejsc, tylko nawet o rodzinie nie pomyslano, bo podobno zapraszali tylko chetnych. Teraz politycy beda sie przerzucac odpowiedzialnosci z dyrekcja muzeum w Oswiecimiu, bo oni przeciez za nic odpoweidzialnosci w tym kraju juz nie ponosza. Na ostatnia chwile limuzyne nawet przyslano...Przykro na to patrzec.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.