Odp: temat ogórkowy cz.2 - 30/06/2009 19:41
No to może ja tak o - gdzie bym musiał sie udać w Szczecinie, do którego ze sklepów, żeby mieć jakiś wybór w rękawicach bokserskich ? . Żadne tam super full profesjonalki, jednak gdzie mógłbym trafić na taki osprzęt, prosiłbym o sugestie ..
P. S. Tak zajrzałem dopiero teraz do tematu sPortowców, i ktoś zadał podobne pytanie, choć polecany tam sklep Ninja otwarty jest jedynie w tygodniu, więc moje pytanie chyba dalej aktualne, bo od soboty jedynie mam czas wpaść na jakieś zakupy, a jakoś za przesyłke kurierską z neta nie chce mi się płacić
Ostatnio edytowany przez: cypis, 30 czerwca 2009, 19:52 [1 raz(y)]
Zapomniałbym sprawdź jeszcze w "Vadecemcum pilota" Gołębskiego - a tak z ciekawości po co Ci to ? Egzamin na pilota był jakieś 2 tygodnie temu.
wiem był, ale będą też inne terminy
tej drugiej książki akurat jeszcze nie mam :/
Następny termin to chyba w styczniu/lutym bedzie. Pytanie odnośnie awaryjnej sytuacji na egzaminie masz tylko 1 i to zazwyczaj łatwe więc można sobie to odpścić. Lepiej naucz sie / powtorz walory turystyczne wszystkich krajów Europy, zapoznaj sie z mapa, style w architekturze ( roznice/podobienstwa) i tzw"teczka pilota" i zdasz
No to może ja tak o - gdzie bym musiał sie udać w Szczecinie, do którego ze sklepów, żeby mieć jakiś wybór w rękawicach bokserskich ? . Żadne tam super full profesjonalki, jednak gdzie mógłbym trafić na taki osprzęt, prosiłbym o sugestie ..
P. S. Tak zajrzałem dopiero teraz do tematu sPortowców, i ktoś zadał podobne pytanie, choć polecany tam sklep Ninja otwarty jest jedynie w tygodniu, więc moje pytanie chyba dalej aktualne, bo od soboty jedynie mam czas wpaść na jakieś zakupy, a jakoś za przesyłke kurierską z neta nie chce mi się płacić
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 30/06/2009 21:40
Ok, dzięki za odpowiedź. Jednak i tak zdecydowałem się na zakupy poprzez neta, trafiłem na dość atrakcyjną cenę, a, że tak jak pisałem super skóry z byka, czy znanej marki na początki jakoś nie potrzebuję, to pozostaje czekać na listonosza .
Zapomniałbym sprawdź jeszcze w "Vadecemcum pilota" Gołębskiego - a tak z ciekawości po co Ci to ? Egzamin na pilota był jakieś 2 tygodnie temu.
Następny termin to chyba w styczniu/lutym bedzie. Pytanie odnośnie awaryjnej sytuacji na egzaminie masz tylko 1 i to zazwyczaj łatwe więc można sobie to odpścić. Lepiej naucz sie / powtorz walory turystyczne wszystkich krajów Europy, zapoznaj sie z mapa, style w architekturze ( roznice/podobienstwa) i tzw"teczka pilota" i zdasz
A odnosnie tej ksiazki to jest warta zakupu.
hehe widze że koledzy także turyści ja pilota póki co nie robie bo jak to na univerku każdy wie.. nikt nic nie wie..
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
A odnosnie tej ksiazki to jest warta zakupu.
hehe widze że koledzy także turyści ja pilota póki co nie robie bo jak to na univerku każdy wie.. nikt nic nie wie..
Dlatego też najlepiej robić we własnym zakresie - i tak bardzo szybko koszty się zwracają
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/07/2009 12:39
ja już się o to pytałem ale powtórzę gdzie na prawobrzeżu (słoneczne,majowe,zdroje) można sprWDZIĆ i przedlużyć ważność gaśnicy do auta?pozdrawiam i z góry dzieki
Śmierć Michaela Jacksona pociągnęła za sobą falę samobójstw fanów amerykańskiego artysty. Jeszcze w sobotę informowano, że życie odebrało sobie 7 sympatyków Jacksona, najnowsze informacje wskazują, że samobójców jest przynajmniej 12. - Wiem, że liczba samobójstw wzrasta. W tej chwili jest to przynajmniej 12 fanów, w tym jeden obywatel Wielkiej Brytanii – poinformował szef największego fan klubu Michaela Jacksona MJJcommunity, Gary Taylor
Fani przechodzą przez bardzo trudny czas w ich życiu. Nie potrafią zaakceptować śmierci swojego idola, ich myśli i uczucia znalazły się teraz jakby w innej rzeczywistości. Jednak wiem, że Michael by tego nie chciał. Chciał, by każdy z nich żył dalej – tłumaczy Taylor.
ja już się o to pytałem ale powtórzę gdzie na prawobrzeżu (słoneczne,majowe,zdroje) można sprWDZIĆ i przedlużyć ważność gaśnicy do auta?pozdrawiam i z góry dzieki
Zapewne w jednostce Strazy Porzarnej
Ostatnio edytowany przez: Vega, 1 lipca 2009, 14:36 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/07/2009 16:49
Jest tu ktos kto zna sie na prawniczych sprawach? KOlega musi napisac podanie i nie bardzo wie jak sie za to zabrac (jak i do kogo).
A jest sens? To będzie różnica podajże 5zł jakbyś kupił nową (tak przynajmniej było) - a jak już się uparłeś to w Dąbiu jest punkt na Oficerskiej 1 lub 2
Jest tu ktos kto zna sie na prawniczych sprawach? KOlega musi napisac podanie i nie bardzo wie jak sie za to zabrac (jak i do kogo).
Mam ksiazke : Wzory listów i pism korespondecja praktyczna - zyczenia podania etc. Mozesz napisac o jakie podanie dokładnie chodzi to poszukami i napisze jak powinno to wygladac , oczywiscie o ile tam bedzie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.