Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/06/2007 11:58
http://sport.onet.pl/0,1248675,1559264,wiadomosc.html cos sie jebie wiec wklejam tak karaja kibicow zamiast dzialaczy ... pojebane nie wiem szczerze mnie to pierdoli ale jak zwykle pojechane maja tylko kibice ... http://www.maxior.pl/?p=index&id=59523&0 ok.1:15min(tzn tyle zostalo do konca ) leci bit Eminema "Loose yourself" albo jakis inny nie pamietam ale nie o to chodzi... jest takie nagranie? z bitem eminema a slowami PFK?
Ostatnio edytowany przez: edi1, 23 czerwca 2007, 12:51 [1 raz(y)]
nie zadne odmience.... normalne chlopaki.... P.R.O.S.T.O. "(...) damy rade razem wiec zastanow sie dwa razy zanim zwatpisz, bo Bog o Tobie nie zapomni..."
A w jaki sposob pzpn moze ukarac dzialacza?Wykluczeniem ze struktur?Badzmy powazni. Gdyby nie ukarali klubow korupcja nadal by sie rozwijala. A tak zostala zatrzymana w miejscu albo i nawet zminiejszona. Skoro klub kupil mecz, klub musi poniesc kare . I napisze to samo jezeli dotknie to Pogoni. Skoro awans , utrzymanie czy puchary kupione trzeba degradowac. Zaczynalem akurat jezdzic do Szczecina jak Pogon zostala spuszczona przez Belchatow . I do dzisiaj nie doczekalem sie sprawiedliwosci za ten mecz. Nie bylo zadnej kary .No ale nie mozna zdegradowac Gks bo skrzywdzi sie ich kibicow. Ale wtedy mnie i innych kibicow Pogoni skrzywdzono
Ostatnio edytowany przez: goral1982, 23 czerwca 2007, 12:41 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/06/2007 20:03
a ja zapraszam do Rio Bravo podobno to lokal jednej z naszych forumowych kolezanek wiec jej mala reklame zrobie a co mi tam pozdrawiam
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/06/2007 22:19
aaa Sylwia tak jest ze Szczecina byla czestym gosciem pewnego kasyna razem z Klosem a upojne noce z Grosickim spedzali juz kilka miesiecy temu w hotelu Novotel i Ibis, na zywo wyglada prawie jak przybylska, co ciekawe te spotkania byly juz wtedy jak krecila z Klosem wychodzila z kasyna brala taxi i do Novotelu a po chwili Groszek grzeje i to zadna bajeczka ale prawda
p.s naprawde dawno nie widzialem bardziej zgrabnej dziewczyny,na zdjeciach tak nie wyglada ale jest mala szczupla i poza pewnymi miejscami drobniutka widac wybrala mlodego karierowicza ktory lubi poimprezowac....jej swiat....
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 24/06/2007 06:16
taki problem mam .. zna ktos moze strony z dobrymi konfiguracjami utorrenta ? bo ja korzystam z tych domyslnych .. ale cos mi nie smiha zbyt szalowo ..
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 24/06/2007 11:25
Wczoraj na koncercie na walach byl koncert WWO i szukam takiego utwory gdzie podlkad jest podobny lub przerobiony z"Rockiego" i wrzuca tam Jedker.Z gory dzieki.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 24/06/2007 11:30
Mam pytanie wie ktoś jaki posiłek jest najlepszy między jednym piciem alkocholu na wieczór a kolejnym piciem na wieczór.Tak żeby potem nie było komplikacji żadnych :p.Dzięki.
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
Mam pytanie wie ktoś jaki posiłek jest najlepszy między jednym piciem alkocholu na wieczór a kolejnym piciem na wieczór.Tak żeby potem nie było komplikacji żadnych :p.Dzięki.
Z cala pewnoscio najlepsze bedzie piwo . A tak powaznie odradzam jakies fast foody. Wg. mnie najlepsze sa pierogi ruskie lub cos podobnego. I zupa tez nie powinna zaszkodzic ,jakis rosol czy poimdorowa.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 24/06/2007 11:46
Coś łatwo przyswajalnego z większą ilością tłuszczu, jakaś zupka chińska regeneracyjna(VIFON), tudzież rosołek. Przed piciem lepiej też coś tłustego zjeść ale już cięższego.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.