Odp: temat ogórkowy cz.2 - 31/01/2007 22:57
Rowniez dolaczam sie do tego ze kino Pionier musi zostac przeciez jest najstarszym kinem w Europie jak ktos juz wspomnial plus do tego od kilku lat jest po gruntownym remoncie ,ma napewno stalych kinomaniakow ktorzy chca sobie czasem w kameralnym i co wazne klimatycznym kinie obejrzec film ktorych niedoswiadczymy w galaxy czy heliosie . sam czasem lubie tam obejrzec jakis film. likwidacja tego kina byla by kolejnym idiotycznym pomyslem , nie wiem od kogo zalezy ta decyzja ale mam nadzieje ze Krzystek sie na to nie zgodzi ...
P.S PogonFan wlasnie o taka stronke mi chodzilo gdzie wszystko jest chronologicznie wstawione . wielkie dzieki
Lukasz odnosnie tych rozmowek to napewno mozesz je zamowic bezposrednio na stronie dziennik.pl jesli zapomniales ich dzis kupic!
Zarząd drugoligowego Zawiszy Bydgoszcz (2) zdecydował o wycofaniu zespołu z rozgrywek II ligi. Powodem tej decyzji jest atmosfera wokół drużyny związana z aferą korupcyjną.
Z finansowego wspierania zespołu wycofał się główny sponsor Jerzy Wiśniewski. To spowodowało znaczne problemy finansowe. O podjętych decyzjach klub poinformował dziś na specjalnie zwołanej konferencji prasowej.
Po rundzie jesiennej piłkarze Zawiszy (2) zajmowali drugie miejsce w tabeli z takim samym dorobkiem 38 pkt. na koncie, jak liderujący Ruch Chorzów.
Wyniki Zawiszy (2) zostaną utrzymane w mocy, ponieważ zespół rozegrał 50% wszystkich spotkań cyklu rozgrywek, a wyniki wiosennych meczów Zawiszy (2) będą weryfikowane jako walkowery 3-0 na korzyść rywali. zródło: 90minut.pl
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/02/2007 18:27
Dla mnie to nie jest normalne. Pewnie przestraszyli się tego, że niedługo mogą zostać skompromitowani, w końcu jak inaczej tłumaczyć wycofanie się z rozgrywek kiedy ma się 2 miejsce w lidze i realne szanse na awans do ekstraklasy.
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Dla mnie też to podejrzanie wygląda. Wolą się wycofać i nie ponieść konsekwencji prawnych, aniżeli "wpaść" i takowe za sobą pociągnąć, inaczej tego nie można wytłumaczyć.
Zdaje się, że wróci do nas... To chyba prawdziwa klątwa, ten zawodnik będzie męczył nas swoją grą jeszcze do końca kariery. Jak się udało znaleźć jakichś naiwniaków na jego kupno, to teraz ci naiwniacy wycofują się z rozgrywek. Najgorsze jest to, że następnych takich głupków nie znajdziemy
Ostatnio edytowany przez: jns, 1 lutego 2007, 18:44 [2 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/02/2007 18:46
Pierwszy półfinał MŚ w Piłce Ręcznej powoli dobiega końca...Niemieccy sędziowie dają o sobie znac, chyba im zawodnicy i kibice powinny podziękować, że tak wysoko zaszli.
Po 60' remis 21:21...
NIEMCY W FINALE !!!
Ostatnio edytowany przez: Ramzes_, 1 lutego 2007, 19:35 [2 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/02/2007 21:38
Sędziowie zawsze im pomagaj.a... nieważne czy to piłka nożna czy ręczna... NAsi grają dogrywkę tak jakoś bez jaj narazie dla mnie grają
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.