Ośrodek w Wirowie na wyspie. Tam są domki, ale niedrogo. Większa grupa będzie sama, a i bezpieczeństwo zapewnione, bo się na pijackie wędrówki nie ma jak wybrać.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 11/06/2014 11:53
Czy przegląd w stacji diagnostycznej auta z gazem kosztuje więcej niż normalny ? I czy jest to konieczne jeżeli papiery na gaz są do 2015 roku ? Chodzi o przegląd przed kupnem auta (a w ogóle czy taki przegląd jest tańszy od przeglądu w celu podbicia dowodu ?). Gdzie poza stacją i Aso mogę jeszcze solidnie sprawdzić auto przed kupnem - zna ktoś jakiś warsztat gdzie się zmieszczę do 100 zł ? Dodam że chodzi głównie o sprawdzenie hamulców i silnika.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Jedz na jakąś stacje obsługi sprawdzisz to co chcesz, a cenowo to się dogadzasz parę razy tak sprawdzałem samochód przed kupnem i spokojnie w 100 zł się zmieścisz.
Pieniądze to nie wszystko.... potrzebne są jeszcze złoto i diamenty.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 13/06/2014 20:59
Spytam w imieniu kolegi- może ktoś coś będzie wiedział. Potrzebny pilnie namiar na kogoś kto może dać korki ze statystki- dokładniej na bazie programu SPSS, wyjaśnić np. analizę wariancji, regresji liniowej ... Może ktoś może kogoś polecić / pomożesz kogoś znaleźć? Dzwoni od dwóch dni i nie może znaleźć korepetycji ze staty / ekonometrii u osoby która to ogarnia- oczywiście odpłatnie ... Jak ktoś coś ma to niech pisze tu lub na gg: 1599349
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 14/06/2014 17:15
Panowie proszę o opinie nt. książki. Zapewne nie jeden z was czytał książkę Ochotnik o Rotmistrzu Pileckim. Z tego co widziałem są dwa wydania. Jedna Marco Patricelli i druga Adama Cyry. Prosiłbym o wyrażenie opinii, która lepsza do czytania, ciekawsza i czy wogóle jest miedzy nimi jakaś znaczna różnica
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/06/2014 12:55
Panowie prośa ! Koleszka zbiera głosy w kategoriach: Najlepsze poddanie i Najlepsza walka. Nie trzeba się rejestrować, to tylko kilka kliknięć. Będę wdzięczny, jeśli podasz informację dalej. GŁOSUJEMY NA KAMILA GNIADKA !! Z góry dzięki
http://arena-mma.pl/glosowanie/
Ostatnio edytowany przez: Kaczmar, 18 czerwca 2014, 13:36 [2 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/06/2014 20:59
Kupię auto do 2,5 tys., najważniejsze żeby było sprawne (zwłaszcza hamulce) i nie było nic poważniejszego do robienia na już. Karoseria nie jest aż tak istotna (potrzebny do rozwożenia). Fajnie jakby miał opłaty.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 29/06/2014 11:33
Może ktoś z was polecić jakiś warsztat zajmujący się przeglądem klimatyzacji (czyszczenie, napełnianie nowego czynnika). Jest sporo ofert na grouponie ale nie wiem na co się zdecydować. Korzystał ktoś z was może i może polecić coś ciekawego ??
ja z polecenia skorzystalam z tego: http://www.groupon.pl/oferty/szczecin/motoogar-3/35493171
i bylam zadowolona z samej uslugi, ceny generalnie bardzo przyzwoite, od razu mi tez filtr wymienili, sprawnie im to poszlo, wlasciciel ogarniety
okazalo sie pozniej niestety ze mam grubsza usterke ktorej nie potrafili wykryc wiec to juz musialam ogarniac w bardziej specjalistycznych miejscach. ale jesli chodzi o same tradycyjne kompleksowe ogarniecie klimy to spokojnie tam mozesz podbic. komentarze na necie tez maja same pozytywne
W Policach na szkolnej albo licealnej (napewno koło Tanowskiej) skorzystałem z czyszczenia i nabijania w promocji za 69 zł czy coś koło tego. Nie wiem czy jeszcze ta oferta jest aktualna.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 30/06/2014 15:07
Chcę napisać pismo reklamacyjne do PKP InterCity w sprawie TEGO zdarzenia. Czy ktoś ma jakiś wzór reklamacji? Może chociaż przechodził procedurę reklamacyjną z PKP? Korespondencję będę prowadził drogą e-mailową. Sprawa pilna
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 30/06/2014 21:41
Ja przechodziłem parę lat temu dwukrotnie procedurę reklamacyjną z PKP Przewozy Regionalne: raz rozpatrzono pozytywnie, raz nie, ale nie chciało mi się z tym do sądu iść. Dostęp do dokumentów z tym związanych będę miał dopiero w środę. Jak coś, to maila do mnie masz w profilu.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.