Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/07/2009 13:00
Kilka dni temu Marcin Najman w niewybrednych słowach wyzwał na pojedynek w formule MMA Mariusza Pudzianowskiego. Popularny "Pudzian" przyjął wyzwanie - w zimie stoczą krwawy bój w ringu. Na pewno 12 grudnia odbędzie się mój zaległy debiut w MMA. Jeżeli nic się nie zmieni, to stoczę pojedynek z innym debiutantem w tej formule, Mariuszem Pudzianowskim. O ile oczywiście nie "strzeli z tyłka" i pod jakimś pozorem z tych planów się wycofa - mówił na łamach "boxingnews.pl" Najman i dodał. Aby walczyć trzeba mieć jaja, a aby przeciągnąć tira wystarczy mieć siłę. Na odpowiedź Pudzianowskiego długo nie trzeba było czekać. "Pudzian" przyjął wyzwanie. Moich jaj Najman nie zobaczy. Taki widok jest zarezerwowany tylko i wyłącznie dla mojej dziewczyny. On ma spore doświadczenia w sztukach walki, ale i ja się na treningach nie obijam. Zobaczymy na ringu, kto jest lepszy - powiedział "Sportfanowi" świeżo upieczony mistrz Europy siłaczy. Do pojednku może dojść już 12 grudnia na gali organizowanej przez fedrację KSW.
Niech cię nie niepokoją Cierpienia twe i błędy Wszędy są drogi proste Lecz i manowce są wszędy O to chodzi jedynie By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/07/2009 13:28
Ja sie kiedys obudzilem to nie moglem reka ruszac, potem powoli przechodzilo, jednak przy jakis ruchach bolalo jeszcze wiele miesiecy. PO prawie roku dopiero ustalo zupelnie. A tak takie lekkie, ze nei moglem np wyprostowac reki to zdarzaja sie dosc czesto ale mijaja zazwyczaj po paru godzinach lub max 2 dniach bedzie dobrze
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/07/2009 13:37
Najman to zakompleksione dziewczę, które próbuje zrobić wokół siebie kolejny szum medialny. Występ w Big Brotherze nie był w stanie mu pomóc, bo od leczenia schorzeń psychicznych są specjalistyczne poradnie oraz ewentualne spotkania w grupach wsparcia. Wielki kurwa fighter się znalazł. Sama walka zapowiada się interesująco wyłącznie ze względu na udział Pudziana, więc wielkiego show raczej się nie przewiduje. Jak mu nie pójdzie z naszym strongmanem to zapewne wyzwie Wojewódzkiego albo Szymona Majewskiego, bo przecież "żeby prowadzić program na wizji wystarczy mieć dobrze gadane, ale żeby walczyć na ringu trzeba mieć jaja". Debil.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
jak nie mogłeś ręką ruszać, to pewnie miałeś ją w śnie ułożoną za głowę i krew nie dopływała, dlatego nie mogłeś ją ruszyć...
Po pierwsze, skoro doszedłeś do kompa to nie jest źle a po drugie, nie wiem co Ci się śniło gdzie robiłeś gwałtowne ruchy... po trzecie pewnie Ci przejdzie
Watpie, predzej uwalilem sie jakos na niej i w mocno wygieta byla i cos sie z nia zrobilo, niedoplywanie krwii mija po paru minutach a nie po paru miesiacach i stan zapalny od tego raczej sie nei robi
Watpie, predzej uwalilem sie jakos na niej i w mocno wygieta byla i cos sie z nia zrobilo, niedoplywanie krwii mija po paru minutach a nie po paru miesiacach i stan zapalny od tego raczej sie nei robi
Spróbuj na ta rękę jakąś maść z heparyną i środkiem przeciwbólowym, powinno pomóc...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/07/2009 19:32
Kto mi powie co sie dzieje w 4 ligowym Hutniku Szczecin znalezli bogatego sponsora że przychodzą do nich ciekawi zawodnicy typu tychowski,jatczak,bracia żebrowscy,marek ufnal który grał kiedyś w 2 lidze w Błękitnych Stargard ktoś coś wie ciekawego?
Kto mi powie co sie dzieje w 4 ligowym Hutniku Szczecin znalezli bogatego sponsora że przychodzą do nich ciekawi zawodnicy typu tychowski,jatczak,bracia żebrowscy,marek ufnal który grał kiedyś w 2 lidze w Błękitnych Stargard ktoś coś wie ciekawego?
Wygląda to tak Prezes Iny Ińsko Rudzik się chyba wkurwił bo trochę władował kasy w Ińsku, a efektów nie było 8 miejsce w okręgówce. Więc się spakował i przyszedł do Hutnika gdzie zabrał ze sobą właśnie te karty piłkarzy Iny(Żebrowscy, Ufnal, Skibiński...) Tychowski zajmie się grą w IV lidze i trenowaniem juniorów Hutnika którzy składu nie mają a niektórzy Juniorzy Hutnika będą teraz w Ińsku grać. Może w tym sezonie Hutnik powalczy o III ligę, bo znam ich możliwości. Ale ogólnie to burdel panuje w tym klubie
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 20/07/2009 13:56
Pytanie z cyklu (co może być nie tak) nie działa mi na kompie polaczenie bluetoth czy jak to sie tam pisze . Znajduje telefon ale gdy chce sie połączyć z nim pisze " Service Discovery Failed" ..Jestem młodej daty ale ze sprzętem elektronicznym nigdy mi dobrze nie szło ;]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.