Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/05/2011 23:11
U siebie w Kolobrzegu zauwazam , ze sklepy coraz czesciej staja sie tylko przymierzalnia. U mnie w sklepach buty sa sa np. za 400 zl , identyczne w Szczecinie po 310 . W necie z przesylka za 260 . Roznica jest kolosalna a do tego znacznie latwiej jest zrezygnowac z zakupu jak cos bedzie nie tak.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 28/05/2011 23:27
i wiekszosc tych tanich sklepow jest na poludniu Polski.tak jak piszecie:w naszym wojewodztwie jest bieda a ze Szczecina juz w ogole nic nie ma.2 lata temu robilem remont kuchni to za lodowke,zmywarke,piecyk,plyte gazowa,pochlaniacz pary (kazde z innego sklepu) z przesylkami zaplacilem w porownaniu z naszymi sklepami tyle ze styknelo na ten remont razem z robocizna plus ok.400zl na meble zostalo.lacznie na samym sprzecie ponad 1200zl roznicy w porowaniu z poludniem.
Swoja droga w porownaniu z poludniem jebia tez nas strasznie na kursach walut.zawsze Szczecin w porownaniu z Katowicami czy Krakowem ma kilka groszy straty
Choćby w Media Myślę, że 100-120 zł to będzie już router przyzwoitej klasy ale jeśli nie potrzebujesz nic innego jak dzielenie sieci i rozsyłanie sygnału to i tańsze (poniżej 100 zł) firm takich jak D-Link etc. wystarczą.
a ja mam pytanie do fotografów:
sony a55 czy nikon d5100?? oba aparaty na obiektywach 18-55 i dodatkowo 75-300 w wypadku alfy i 55-300 do nikona. cenowo w stanach przedstawia sie to podobnie, oceny z photography bloga tez porownywalne i nie moge sie zdecydowac
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 30/05/2011 16:24
Potrzebuje dobrego serwisu komórkowego gdzie naprawią mi moduł bluetooth w noki 6700. Zakładam, że będzie wymiana. Niestety nie mam gwarancji.
pewnie, z routerami jakos wybitnie duzo kombinowania nie ma a cena jest taka ze w media mozna kupic
a ja mam pytanie do fotografów:
sony a55 czy nikon d5100?? oba aparaty na obiektywach 18-55 i dodatkowo 75-300 w wypadku alfy i 55-300 do nikona. cenowo w stanach przedstawia sie to podobnie, oceny z photography bloga tez porownywalne i nie moge sie zdecydowac
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Potrzebuje bilet okresowy sieciowy na linie pospieszną C lub na wszystkie linie (może być ulgowy), bez wpisanego numerka, aby anulować madat. Od wczoraj (3.06.2011) Jeżeli ktoś ma, a może mi odsprzedać (wole zapłacić komuś niż zjebanemu kanarowi) proszę o kontakt na gg. 5063201.(piszcie nawet jak mnie nie będzie)
Ewntualnie jeżeli ktoś ma bilet na wszystkie linie na okaziciela, też proszę o kontakt, na pewno się dogadamy.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.