Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Akurat na Kostaryce działa kilka firm bukmacherskich i nie są to jakieś szwindle.
To najbezpieczniejszy kraj Ameryki Łacińskiej.
tak samo bezpieczny jak Cypr
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Akurat na Kostaryce działa kilka firm bukmacherskich i nie są to jakieś szwindle.
To najbezpieczniejszy kraj Ameryki Łacińskiej.
tak samo bezpieczny jak Cypr
Zanim coś napiszesz to się zorientuj bo pewnie byś nawet nie potrafił wskazać Kostaryki na mapie ;]. Ten kraj nazywa się "Szwajcarią Ameryki Łacińskiej".
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/04/2013 16:44
Bracia może ktoś z Was coś doradzi.
Lecimy z narzeczoną do Norwegii WizzAir'em na majówkę.
Pierwszy raz zamawiałem bilety w ogóle na jakieś loty.
No i jeb pomyliłem datę powrotu o dwa dni.
Mało tego odprawiłem nas przez internet na powrót bez wypełnienia danych osobowych (nigdzie nie było takiej możliwości, przy wylocie była i wypełniłem, myślałem, że z automatu weźmie dane).
Już mam się ciąć z powodów tych opłat manipulacyjnych czy da radę jakoś to bezboleśnie dla portfela odkręcić?
Bracia może ktoś z Was coś doradzi.
Lecimy z narzeczoną do Norwegii WizzAir'em na majówkę.
Pierwszy raz zamawiałem bilety w ogóle na jakieś loty.
No i jeb pomyliłem datę powrotu o dwa dni.
Mało tego odprawiłem nas przez internet na powrót bez wypełnienia danych osobowych (nigdzie nie było takiej możliwości, przy wylocie była i wypełniłem, myślałem, że z automatu weźmie dane).
Już mam się ciąć z powodów tych opłat manipulacyjnych czy da radę jakoś to bezboleśnie dla portfela odkręcić?
No opłaty manipulacyjne w tanich liniach są straszne. Może kupić tak nowe bilety? Do Norwegii można na prawdę dostać ostatnio tanie bilety, znajomy ostatnio poleciał za 39 złoty w dwie strony, więc o wiele taniej niż opłaty manipulacyjne. Jeśli chcesz to podaj skąd ten powrót i dokąd i kiedy to mogę coś popatrzyć jak będziesz miał problem ze znalezieniem.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.