Też 35 nie mogę przejść Wczoraj grając kupiłem 2 najdroższe działa, ale je ulepszyłem 2 razy szybciej strzelały potem Staram się stawiać dużo tych, które spowalniają.
edit:
przeszedłem 35, a 36 już ni chuja.
Ostatnio edytowany przez: tttttt, 9 lutego 2007, 10:55 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/02/2007 11:01
Sluchajcie mam pytanie...umowa z Orange konczy mi sie za ok pol roku...czy mozliwe jest zebym sobie teraz kupil jakis fajny telefonik w promocji?Z gory dzieki
Ja doszedłem do 39, jak będziesz mógł budować wyrzutnie rakiet, to sprzedaj wszystko co do tej pory postawiłeś, wybuduj 1 wyrzutnie i daj jej upgrade, potem wybuduj kolejna i tez daj jej upgrade itd. Krótko mowiac: nie idź na ilość, ale na jakość
ps. jedyne co mozesz zostawic to wieże na wodę, zwalniają kreatury
Sluchajcie mam pytanie...umowa z Orange konczy mi sie za ok pol roku...czy mozliwe jest zebym sobie teraz kupil jakis fajny telefonik w promocji?Z gory dzieki
nie jest mozliwe
w sumie 2msc przed koncem umowy powinni gdzies do Ciebie sami zadzwonic i cos Ci zaproponowac
Bo fantazja jest od tego, aby bawić się aby bawić się na całego!!!!!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/02/2007 13:04
a od ktorego levelu stawiacie te najlepsza dzialka? cos mi tu nie pasi ani razu jeszcze ich nie moglem postawic ciagle pakuje kase w te ogniste i ulepszam tylko ze za wolne sa narazie 34lev:/
a od ktorego levelu stawiacie te najlepsza dzialka? cos mi tu nie pasi ani razu jeszcze ich nie moglem postawic ciagle pakuje kase w te ogniste i ulepszam tylko ze za wolne sa narazie 34lev:/
poświć te ogniste na te najlepsze bez tego daleko nie zajedziesz
level 38 pkt 3606
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 09/02/2007 13:46
Sluchajcie...nie to zebym sie czepial ale mam propozycje...skoro jest taki popyt na ta gre to mysle ze nie bedzie zlem jak zalozycie sobie temat odnosnie tej gry
Co do telefonu to obojetnie...chodzi o to czy moglbym kupic jakis w promocji (nie koniecznie za 1zł )
Co do telefonu to obojetnie...chodzi o to czy moglbym kupic jakis w promocji (nie koniecznie za 1zł )
Tak, chociaz ciecie z Judei stawiaja na nowe umowy, przedluzanie umow jest dla nich sprawa drugorzedna.
Paranoja, ze daja lepsze warunki na wejsciu do sieci, niz tym, ktorzy sa w niej od dobrych kilku lat albo od poczatku.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.