a nie pozmieniało się to teraz przypadkiem? z tego co słyszałam to turystyczny("weekendówka") obowiązuje teraz tylko na osobowe. A pospieszne przejęło intercity i ceny wyglądają trochę inaczej...
a nie pozmieniało się to teraz przypadkiem? z tego co słyszałam to turystyczny("weekendówka") obowiązuje teraz tylko na osobowe. A pospieszne przejęło intercity i ceny wyglądają trochę inaczej...
Dokładnie tak jak mówisz. Bilet turystyczny kosztuję od 1 grudnia 39zł ale jest to bilet tylko na przewozy regionalne czyli osobówki. No i teraz bilet weekendowy na 2 klasę kosztuje 119zł, na 1 199zł bilet upoważnia do jazdy pociągami IC, Ex, TLK i pospiesznymi.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/02/2009 19:03
Z tymi zmianami w PKP to kabaret. W Kolobrzegu nawet zlikwidowali Informacje kolejowa . Stwierdzili , ze dla regionalnych pociagow nie jest potrzebna , a pociagi w glab Polski ich nie interesuja I tak w miescie gdzie przyjezdza masa turystow , kuracjuszy itd. nie mozna sie dowiedziec jak dojechac do np. Ustrzyk Dolnych
Majac okazje ost podrozowac PKP musialem jechac 2 pociagami- osobowka i pospiesznym dostalem w kasie 2 oddzielne bilety i zaplacilem 33 zl. Wczesniej za ta sama trase placilem jakies 24-25 zl Oczywiscie pani w kasie powiedziala mi ze podwyzki cen nie bylo ,na stronach PKP taka sama informacja ze ceny pozostaly takie sam- tylko zmienil sie operator pociagu tj. nie zmienilo sie dla Mnie nic oprocz ceny i nazwy operatora na papierze z PR na IC
Mozna popykac w wolnych chwilach 4800m jeszcze nie przeszedlem narazie rekord 4354m,ale wciaga...
7719
jak wy to robicie ja po 560m i lipa dalej kupuje ten odrzut i te do odbijania ale 600 nie moge przebic:/
niewiem jakim cudem miales 7719, ja max skoczylem 6679 pewnie mozna dalej ale ciezko.
na 600 to wystarczy nawet 2 odrzuty miec i spokojnie przebijasz 600 albo 2 odbica ryby czy przez te narty,tylko najlepiej jak najdalej zeby kasa wplywala
przy 1200 podpowiem ci ze po uzyciu dopalacza odbij sie tymi nartami ,jak wystrzeli to daj dopalacza 1 pozniej narty odbijesz sie znowu dopalacz i znowu narty i juz masz sporo.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.