Napisał, że zostanie skazany na 10 lat więzienia. Jeżeli byłaby to prawda, to musiałby go skazać na 1rok co momentalnie stałoby się kłamstwem i zostałby skazany na 10lat i znów byłaby to prawda, nonsens. Zgadłem czy mam próbować dalej? ;D
Czytając uważnie zagadkę można zauważyć, że w ostatnim fragmencie jest napisane "co SKAZANY napisał w oświadczeniu" czyli można stwierdzić, że mimo puszczenia wolno, został skazany na "coś" - tu typuję jakąś grzywnę lub ograniczenie wolności Ale co napisał...wszystko mógł napisać
ZAGADKA: Sedzia powiedzial oskarzonemu ze skaze go wyrokiem wiezienia ale zalezy tylko od niego na jak dlugo ma napisac oswiadczenie i jesli napisze prawde dostanie jeden rok a jesli sklamie dostanie 10 lat, sedzia po przeczytaniu oswiadczenia puscil go wolno co skazany napisal w oswiadczeniu Nagroda za odgadniecie zagadki tytul najmadrzejszego forumowicza
ZAGADKA: Sedzia powiedzial oskarzonemu ze skaze go wyrokiem wiezienia ale zalezy tylko od niego na jak dlugo ma napisac oswiadczenie i jesli napisze prawde dostanie jeden rok a jesli sklamie dostanie 10 lat, sedzia po przeczytaniu oswiadczenia puscil go wolno co skazany napisal w oswiadczeniu Nagroda za odgadniecie zagadki tytul najmadrzejszego forumowicza
ZAGADKA: Sedzia powiedzial oskarzonemu ze skaze go wyrokiem wiezienia ale zalezy tylko od niego na jak dlugo ma napisac oswiadczenie i jesli napisze prawde dostanie jeden rok a jesli sklamie dostanie 10 lat, sedzia po przeczytaniu oswiadczenia puscil go wolno co skazany napisal w oswiadczeniu
głupi jesteś?? on jest z ULTRASÓW
Ostatnio edytowany przez: Dzn, 10 grudnia 2009, 22:59 [2 raz(y)]
"Uspokuj się, mam internet i wiem co się dzieje na wyjazdach. "*
Napisał, że zostanie skazany na 10 lat więzienia. Jeżeli byłaby to prawda, to musiałby go skazać na 1rok co momentalnie stałoby się kłamstwem i zostałby skazany na 10lat i znów byłaby to prawda, nonsens. Zgadłem czy mam próbować dalej? ;D
Widze ze inwencja tworcza u wszystkich spora tak jak i poczucie humoru ale jedyna poprawna odpowiedz udzielil Safe - nagroda twoja gratulacje.
Niech cię nie niepokoją Cierpienia twe i błędy Wszędy są drogi proste Lecz i manowce są wszędy O to chodzi jedynie By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 11/12/2009 14:35
BARDZO PILNE czy sa gdzies w szczecinie miejsca gdzie skupuja nową bądź uzywaną odziez albo nawet buty ?? prosze o pomoc ( glany nówki do sprzedania rozmiar 44.)
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 11/12/2009 15:13
W 2008 roku, kupowałem komputer w komputroniku, niedawno zepsuł mi się monitor i LG i serwis LG do gwarancji wymaga paragon ze sklepu, a ja go nie posiadam, więc mam pytanie, czy jak pójdę z umową, albo fakturą to dostanę kopię paragonu ?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.