Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/03/2010 21:54
Wygrałem w konkursie z portalu społecznościowego. Niestety jedyne co mam to numer referencyjny monitorowania przesyłki. To wystarczy?
ciezka sprawa, tak jak masz cos z ebaya to masz podporki w stylu ochrony kupujacego itp. a tak to nie wiadomo. ja ostatnio na paczke ze stanow czekalem 35 dni takze moze do Ciebie tez dojdzie. co ciekawe za przesylke zaplacilem 7$ no i szla ona tyle dni a z innej aukcji gosc ode mnie sciagnal 5$ za wyslanie i po 8 dniach juz paczka byla u mnie zatem roznie to bywa
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/03/2010 23:25
Liczę, że jednak przyjdzie. Tylko, że do Polski więcej ipodów wysłali tego samego dnia i innym tak jak pisałem przyszedł już bardzo dawno temu. Wygrałem też ostatnio więc może drugi przyjdzie
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 04/03/2010 10:14
Czy mozecie polecic jakis program do ripowania filmow na DVD do formatu avi albo podobnego? Jestem kompletnym laikiem w tej sprawie. Probowalem podzialac freedvd ripperem, ale cos dziwnego sie z nim dzialo i ripowal tylko poszczegolne sceny, nie sklejal filmu w calosc. Zalezaloby mi na prostym programie, ktory zrobi za mnie wszystko.
W Polsce miastami-organizatorami miałyby być Szczecin i Gdańsk, z których istnieją bezpośrednie połączenia promowe z Danią. Ostateczne decyzje zapadną jednak dopiero po tym, jak oba kraje zgodzą się na współorganizację mistrzostw.
Kiedyś używałem do tego Windows Movie Maker tylko nie pamiętam w jakim formacie się to zapisywało... No i trwało to cholernie długo, ale to był jeszcze Windows XP więc nie wiem jak to działa na nowszym.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 05/03/2010 12:35
Jest ktoś zorientowany jak wygląda obecnie wypad na mecz Herty ? Po ile bilety (gdzie i jak), jak dojazd (samochodem lub pociągiem - jak najlepiej i jaki koszt, no i powrót) i tak mniej więcej ogólnie ile to wszystko może razem kosztować (licząc na jedną osobę). Poza tym jakieś cenne informacje. Z góry dzięki.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 06/03/2010 22:39
Dużo z was pewnie ma konta na lockerz. Mam pytanie. Mam załóżmy 1000ptz i chce wymienić xbox'a. Jak to zrobić? Słyszałem, że można to robić tylko przez króciutki czas każdego dnia (ok. 30s). Może mi to ktoś wytłumaczyć?
Nagrody nie sa caly czas dostepne (trzeba czekac na dostawe- RESTOK). Restok jest zazwyczaj raz w miesiacu. Zazwyczaj jest tez wczesniej zapowiedizany jesli chodzi o dzien- miedzy innymi na tym forum.
Ostatnio byla opcja, ze mozna bylo wykupic dostep do fal restoku- chyba 150 za jedna 300 za 3 fale. POdane tez wtedy byly godziny fal i mozna bylo latwiej duzo cos trafic- normalnie zazwyczaj nie podaja godzin tylko trzeba czekac.
Ja do tej pory dostalem pendriva i 50$ na konto. Teraz mam 1270 PTZ. Starczy wiec na jakies nowe rzeczy.
(X-Box- 675 PTZ, Wii- 250 PTZ. Najlatwiej jednak zamowic jest kase przez Pay-Pal. Za 1000 PTZ mozna wziac 150$
Jak ktos by chcial jeszcze konto to moge go zaprosic:
gg:1599349
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.