ja 2 dni temu jadłem schabowe i jajko sadzone na szyneczce,a i tak nie ustrzegłem się od porannego szkła w głowie...heh,w sumie spiryt,browar i wino to złe połączenie-nie polecam
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Mam pytanie wie ktoś jaki posiłek jest najlepszy między jednym piciem alkocholu na wieczór a kolejnym piciem na wieczór.Tak żeby potem nie było komplikacji żadnych :p.Dzięki.
tak jak wyzej-tradycyjne i tluste jedzonko. a ha! 1 przykazanie pijacego czlowieka-nigdy,pod zadnym pozorem,w zadnej postaci-marchewka!!!!nu,nu,nu!!!!!jak zjesz marcheweczke masz jak w banku,ze po niedlugim czasie zobaczysz ja po raz kolejny...
Don't ever lose hope.... Jesli ktos Cie poniza to tylko dlatego,bo na to pozwalasz...
Mam pytanie wie ktoś jaki posiłek jest najlepszy między jednym piciem alkocholu na wieczór a kolejnym piciem na wieczór.Tak żeby potem nie było komplikacji żadnych :p.Dzięki.
Only Rab bulka z frytkami albo pol porcji surowki/pol frytek w bulce Kazdego dnia dziekuje Bogu za Raba ...
nie zadne odmience.... normalne chlopaki.... P.R.O.S.T.O. "(...) damy rade razem wiec zastanow sie dwa razy zanim zwatpisz, bo Bog o Tobie nie zapomni..."
aaa Sylwia tak jest ze Szczecina byla czestym gosciem pewnego kasyna razem z Klosem a upojne noce z Grosickim spedzali juz kilka miesiecy temu w hotelu Novotel i Ibis, na zywo wyglada prawie jak przybylska, co ciekawe te spotkania byly juz wtedy jak krecila z Klosem wychodzila z kasyna brala taxi i do Novotelu a po chwili Groszek grzeje i to zadna bajeczka ale prawda
p.s naprawde dawno nie widzialem bardziej zgrabnej dziewczyny,na zdjeciach tak nie wyglada ale jest mala szczupla i poza pewnymi miejscami drobniutka widac wybrala mlodego karierowicza ktory lubi poimprezowac....jej swiat....
ooo gdybysmy zyli dalej w PRL'u to dobrym tajnym wspolpracownikiem bys byl zawsze wie kto z kim gdzie kiedy ;p;p bys sie dorobil heheh
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej Ludwig von Mises
aaa Sylwia tak jest ze Szczecina byla czestym gosciem pewnego kasyna razem z Klosem a upojne noce z Grosickim spedzali juz kilka miesiecy temu w hotelu Novotel i Ibis, na zywo wyglada prawie jak przybylska, co ciekawe te spotkania byly juz wtedy jak krecila z Klosem wychodzila z kasyna brala taxi i do Novotelu a po chwili Groszek grzeje i to zadna bajeczka ale prawda
p.s naprawde dawno nie widzialem bardziej zgrabnej dziewczyny,na zdjeciach tak nie wyglada ale jest mala szczupla i poza pewnymi miejscami drobniutka widac wybrala mlodego karierowicza ktory lubi poimprezowac....jej swiat....
ooo gdybysmy zyli dalej w PRL'u to dobrym tajnym wspolpracownikiem bys byl zawsze wie kto z kim gdzie kiedy ;p;p bys sie dorobil heheh
on wie wiecej niz moja sasiadka ktora jest w tym dobra
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 24/06/2007 19:52
Zna ktoś jakiś program do drukowania okładek do pudełek DVD (tych czarnych ale slim) ? Ja mam Nero Cover Desinger ale on tylko robi do tych zwykłych, grubszych... (albo jestem zbyt tępy dla tego programu )
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 24/06/2007 21:31
Ja posiadałem kiedyś program pt. Emtec cover designer czy cuś takiego, który dostałem razem z naklejkami na płyty. Ale od czasu gdy mi ktoś go nie oddał, wale wszystko na Jana jak najprostszym sposobem bez programów.. Czyli mierze sobie takie pudełko linijką, tworze prostokąta w worldzie wklejam do tego obraz z okładką, no i drukuje. A osobiscie nie kojarze nic pozatym Emtec cover designer programu, który obsługuje pudełka "slimy"..
on wie wiecej niz moja sasiadka ktora jest w tym dobra
marudzicie ja wam tu newsy z pierwszej reki dostarczam a sie czepiacie ale....zna sie kogo trzeba
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej Ludwig von Mises
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/06/2007 13:53
Kto chce kupic Nokie 3100? cena 100zl. Obudowa bez najmniejszej ryski tak jak i ekran. Stan bdb. Bateria trzyma pare dni. Jets sim-lock na orange
zrobiłem fotki i chcem je wstawić na allegro ... i pisze ze są za duze jak je zmniejszyć ? ktos wie bo ja nie mam pojecia
Zwykly M$ Paint wystarczy.
a byś mogł powiedzieć jak ?
Edycja -> Zaznacz wszystko Po tym klikasz prawym przyciskiem myszy na obrazku i "rozciągnij/pochyl". Tam sobie ustawiasz jakiej wielkości chcesz miec obrazek.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.