Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/08/2009 12:33
Co się stało ze sklepem Vabbi na Milczańskiej ? To tylko kosmetyczna zmiana nazwy, gdzieś go przenieśli czy może cała sieć zmienia nazwę ?
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/08/2009 17:02
Witajcie Jestem nowy na Forum i chciałbym się dowiedzieć jak mogę ustawić sobie takie gwiazdki jak mają niektózy użytkowicy albo jak moge je dostać (trzeba wyslac jakiegos smsa na jakis platny numer czy jak to jest). Nie powiem, bardzo fajnie to wyglada i wzbdudza szacunek innych użytkowników i na pewno wywołuje respekt. Jeśli tak to ile kosztuje 1 gwiazdka, i czy jak kupie od razu cztery to będzie jakoś taniej. Oraz kolejne pytanie: czy one są terminowe, czy może jakoś je zdejmują po jakimś czasie. Pozdrawiam Serdecznie Stachu
Witajcie Jestem nowy na Forum i chciałbym się dowiedzieć jak mogę ustawić sobie takie gwiazdki jak mają niektózy użytkowicy albo jak moge je dostać (trzeba wyslac jakiegos smsa na jakis platny numer czy jak to jest). Nie powiem, bardzo fajnie to wyglada i wzbdudza szacunek innych użytkowników i na pewno wywołuje respekt. Jeśli tak to ile kosztuje 1 gwiazdka, i czy jak kupie od razu cztery to będzie jakoś taniej. Oraz kolejne pytanie: czy one są terminowe, czy może jakoś je zdejmują po jakimś czasie. Pozdrawiam Serdecznie Stachu
Ale z Ciebie ananas za tego posta masz 2 gwiazdki gratis po zdobyciu 2. A jak sie zdobywa dwie to sie dowiesz od innych, ja naprzyklad poszedlem na wesele i po powrocie mialem 2 gwiazdki na forum! Dalbys wiare?
Ale z Ciebie ananas za tego posta masz 2 gwiazdki gratis po zdobyciu 2. A jak sie zdobywa dwie to sie dowiesz od innych, ja naprzyklad poszedlem na wesele i po powrocie mialem 2 gwiazdki na forum!
Ja kiedys mialem 3, ale zrzeklem sie 1 na rzecz kolegi Transakcja rozegrala sie na moim wlasnym wieczorze kawalerskim
Redakcję MM Szczecin odwiedziła pani Renata Saczuk z os. Książąt Pomorskich. Rano z zainteresowaniem oglądała prognozę pogody. Dwa razy przecierała oczy, kiedy zobaczyła, że w Szczecinie ma być 115 stopni Celsjusza!
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd, Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Ja swoje zdobylem za posrednictwem radia plama (S.P) oraz klubu Soho (S.P)
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 27/08/2009 20:43
Na gwiazdkę można było się zapisać w Świnoujściu pod amfiteatrem. Druga opcja to telefon do przyjaciela (Platformiak) - gościu naprawdę dobre gwiazdki robi (nówka funkiel, niechrumkane). Błyszczą się prawie tak samo jak te adminowe. Na pewno Ci pożyczy po koleżeńsku
Na zdjęciu powyżej wyraźnie widać że Szczecin zdecydowanie prowadzi w ilości przyznanych gwiazdek Z tym że Lublin i Rzeszów trochę depczą nam po piętach
Ostatnio edytowany przez: Sampaio, 27 sierpnia 2009, 20:54 [2 raz(y)]
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.