Tak. Problemy czasem pojawiają się przy spotkaniach typu Real-Barcelona czy innychpodobnych, ale zazwyczaj uruchamiają dodatkowe streamy. W rodzimej ekstraklasie nie tnie.
If you continue to burn up d herbs, we gonna burn down d cane fields...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/04/2015 20:42
Orientujecie się jak wygląda sytuacja z Brandenburg-Berlin Ticket?
Konkretnie czy obowiązuje on na połączenia do Berlina z przesiadką do Pasewalku (w weekend)?
Kupię go w automacie w pociągu czy u konduktora?
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 22/04/2015 20:42
Orientujecie się jak wygląda sytuacja z Brandenburg-Berlin Ticket?
Konkretnie czy obowiązuje on na połączenia do Berlina z przesiadką do Pasewalku (w weekend)?
Kupię go w automacie w pociągu czy u konduktora?
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/04/2015 17:10
Czy któryś z forumowiczów miał okazję organizować z Szczecinie wieczór kawalerski? Termin dość bliski to też wszelkie sugestie mile widziane
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 23/04/2015 18:54
Zdarzyło mi się niedawno taki mini wieczór kawalerski spędzić na gokartach (przy Hotelu Silver), a później w klubach w Śródmieściu bliskich sercu kawalerowi. Było ok.
Co do Branderburg Ticket, to jak jechałem ostatnio (około 2 lat temu) to kupowałem przed odjazdem u konduktora. Była przesiadka, ale zdaje się że w Angermuende. Nie wiem, czy przesiadkę w Pasewalk też obejmuje.
Zdarzyło mi się niedawno taki mini wieczór kawalerski spędzić na gokartach (przy Hotelu Silver), a później w klubach w Śródmieściu bliskich sercu kawalerowi. Było ok.
Co do Branderburg Ticket, to jak jechałem ostatnio (około 2 lat temu) to kupowałem przed odjazdem u konduktora. Była przesiadka, ale zdaje się że w Angermuende. Nie wiem, czy przesiadkę w Pasewalk też obejmuje.
dobra dobra, tu potrzeba namiary na jakąś git striptizerkę, a nie kaszaloty z roksy ;]
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 26/04/2015 12:26
Witam, poleci ktoś jakiś dobry serwis klimatyzacji ? Przeglądam oferty na Groupon'ie i zastanawiam się czy warto skorzystać czy lepiej jechać do kogoś sprawdzonego.
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
też tak myślałem ale dodatkowa opłata 8 euro zmieniła moje zdanie
Pojechałem i już jestem mądrzejszy - napiszę, może komuś się przyda. Bilet bez spiny kupujemy u konduktora w pociągu - bez dopłat za 29 euro. Można podejść jeszcze przed ruszeniem pociągu.
Przez Pasewalk nie obowiązuje, bo to przecież inny land - Meklemburgia, więc lekcja geografii rozwiała wątpliwości.
Przesiadka w Angermunde - czasu mało - szczególnie w trasie powrotnej, ale przesiadka bezproblemowa.
Generalnie połączenia warto sprawdzać na vbb.de
Witam, poleci ktoś jakiś dobry serwis klimatyzacji ? Przeglądam oferty na Groupon'ie i zastanawiam się czy warto skorzystać czy lepiej jechać do kogoś sprawdzonego.
też tak myślałem ale dodatkowa opłata 8 euro zmieniła moje zdanie
Pojechałem i już jestem mądrzejszy - napiszę, może komuś się przyda. Bilet bez spiny kupujemy u konduktora w pociągu - bez dopłat za 29 euro. Można podejść jeszcze przed ruszeniem pociągu.
Przez Pasewalk nie obowiązuje, bo to przecież inny land - Meklemburgia, więc lekcja geografii rozwiała wątpliwości.
Przesiadka w Angermunde - czasu mało - szczególnie w trasie powrotnej, ale przesiadka bezproblemowa.
Generalnie połączenia warto sprawdzać na vbb.de
No właśnie zapomniałem z jakiego powodu to nie obowiązywało ale odświeżyłeś mi pamięć .
Racja czasu mało ja raz miałem nie miłą niespodziankę a dokładnie to wracałem z Berlina ostatnim pociągiem ( 20;30 około )
z przesiądka w Angermunde i na złość nasz pociąg się spóźnił chyba 3 minuty a tamten następny nie poczekał i zacząłem kombinować jak tu wrócić
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 11/05/2015 17:33
Panowie, szukam jakiejś przyzwoitej kamery do samochodu, tak do 150zł. Polecacie coś konkretnego? Po tym co mi się dziś przytrafiło, zdecydowanie muszę taką kamerę zamontować...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.