'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 30/06/2007 22:14
Nie mam żadnych pytań, Polacy bardzo mądrze zagrali i pomimo częstych ataków Brazylii w 2 połowie zasłużenie wygrali 1 do 0 po pięknej bramce Krychowiaka z rzutu wolnego.
Po takim meczu w wykonaniu naszego zespolu chyba nikt nie ma watpliwosci co jest lepsza promocja . Czy wygrana z kanarkami czy wygrana z kelnerami w intertoto .
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 30/06/2007 23:06
"Brazylia to najzdolniejszy naród świata i kuźnia talentów. Polacy w ich wieku przegrywaliby po 0:5, 0:6..." - Kto zgadnie czyje to słowa, a dostanie w nagrdę wirtualny medal z kalafiora...
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Ty sie smiejesz . Tam pewnie gra jakis kanarek ze stajni osoby , ktora wypowiedziala tes slowa. A moze i caly APAP to kadra Brazylii. Na lawce siedzial Adriano , Felipe , Marcelo.
Chłopak jest z zachodniopomorskiego ale nie ze Szczecina. Stal go ściągnęła z Żaków Kołobrzeg a później trafił do Arki bo oczywiście Pogoń się nim nie zainteresowała, ale może i lepiej dla niego samego bo jest to materiał na świetnego gracza. Co do samego meczu to uważam że Polacy pokazali że prócz umiejętności w piłce liczy się jeszcze serce, serce do gry.
Ciekawe co Odlot sobie teraz myśli!! hie hie
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Nie mam żadnych pytań, Polacy bardzo mądrze zagrali i pomimo częstych ataków Brazylii w 2 połowie zasłużenie wygrali 1 do 0 po pięknej bramce Krychowiaka z rzutu wolnego.
ciekawe ilu z nich (chodzi mi o obie druzyny) zablysnie w doroslej pilce i bedzie utrzymywala poziom przez wiele lat;]
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
ciekawe ilu z nich (chodzi mi o obie druzyny) zablysnie w doroslej pilce i bedzie utrzymywala poziom przez wiele lat;]
Jesli chodzi o Polske to wydaje mi sie, ze kazdy zrobi z nich kariere przynajmiej na poziomie sredniego pilkarza ekstraklasy... czytajac ich wypowiedzi i wywiady mozna wywnioskowac ze sa to skromni chlopacy, ktorzy wiedza czego chca, zadnych gwiazdorskich zachowan raczej tez nie mozna spostrzec (moze poza Janczykiem)... mysle ze z 5 z obecnego skladu zagra na Euro 2012, a wkrotce pewnie i Beenhakker ktorego powola (Fojut, Król, Marciniak, Janczyk)
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.