Wie ktoś może gdzie można obejrzeć dzisiaj Grant Derby w jakimś pubie ??
Widze ze za FCB jestes to na Twoim miejscu bym poszedl do Kanclerza na Starym Miescie...tam spotykaja sie kibice z podobnym zboczeniem jak Twoje Praktycznie w kazdym lepszym pubie pewnie beda puszczac ten mecz wiec luzik raczeji...
Widze ze za FCB jestes to na Twoim miejscu bym poszedl do Kanclerza na Starym Miescie...tam spotykaja sie kibice z podobnym zboczeniem jak Twoje Praktycznie w kazdym lepszym pubie pewnie beda puszczac ten mecz wiec luzik raczeji...
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 24/12/2007 22:49
Delerium - Silence ft. Sarah McLachlan (Tiesto Mix) potrzebuje ten kawalek, moglby go ktos wrzucic na jakis serwer? na emulu nie ma a czego innego nie bede instalowal po jedna piosenke, z gory podziekowal...
]Delerium - Silence ft. Sarah McLachlan (Tiesto Mix) potrzebuje ten kawalek, moglby go ktos wrzucic na jakis serwer? na emulu nie ma a czego innego nie bede instalowal po jedna piosenke, z gory podziekowal...
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 25/12/2007 16:41
mam do kupienia pare oryginalnych plyt audio. byl ktos moze w mediamarktcie w schwedt i wie jak to sie cenowo tam przedstawia?? taniej/drozej/porownywalnie to wyglada??
mam do kupienia pare oryginalnych plyt audio. byl ktos moze w mediamarktcie w schwedt i wie jak to sie cenowo tam przedstawia?? taniej/drozej/porownywalnie to wyglada??
Ceny są porównywale ,także według mnie nie warto się fatygować
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.