Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu Szczecinska Brac "Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 01/09/2007 16:08
Poszukuje osoby, ktora napisze do konca wrzesnia prace licencjacka z pedagogiki. Praca ma byc empiryczna, ok 50 stron. GG w profilu.
... gdy było 4-2 w trzecim secie, rozpoczęli relację z US Open...
...Ale zamiast dać końcówkę meczu na żywo, to oni puścili z półgodzinnym poślizgiem...
... i bezczelnie dali do tego znaczek "live".
A Radwańska wspaniale - wygrywa ten kto lepiej gra, a nie ten, kto głośniej jęczy i ma droższe ciuchy.
BRAWO !!
Nom fakt oszukali ale co tam ważne że wyygrala a najlepsze to wlaczam eurosport i patrze na wynik.... i taaaaakie oczy robie i sprawdzam powtórnie i nic sie nie zmienia .Mega super
... gdy było 4-2 w trzecim secie, rozpoczęli relację z US Open...
...Ale zamiast dać końcówkę meczu na żywo, to oni puścili z półgodzinnym poślizgiem...
... i bezczelnie dali do tego znaczek "live".
A Radwańska wspaniale - wygrywa ten kto lepiej gra, a nie ten, kto głośniej jęczy i ma droższe ciuchy.
BRAWO !!
Nom fakt oszukali ale co tam ważne że wyygrala a najlepsze to wlaczam eurosport i patrze na wynik.... i taaaaakie oczy robie i sprawdzam powtórnie i nic sie nie zmienia .Mega super
W dzisiejszej gazecie wyborczej wyczytałem, że relacji w ogóle nie przewidywali na rzecz I etapu Vuelty... tak więc cieszcie się, że choć kawałek pokazali co do meczu, to zajebista sprawa dla Agnieszki życze Jej wygranych bo: 1) jest polką 2) ma poukładane w głowie i "sodówka" Jej nie grozi 3)lubię gdy "młode wilki" ucierają nosa tym starszym
W dzisiejszej gazecie wyborczej wyczytałem, że relacji w ogóle nie przewidywali na rzecz I etapu Vuelty... tak więc cieszcie się, że choć kawałek pokazali
Tylko, że relacja z Vuelty zakończyła się zanim Agnieszka wyszła na kort.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 02/09/2007 13:38
Wie ktoś może gdzie trzeba wysłać smsa i co ma być w jego treści by aktywować otrzymywanie smsów z bramki sponsorowanej Ery Bo mi wyskakuje komunikat:
Wiadomość nie została wysłana ponieważ użytkownik nie wyraził zgody na otrzymywanie wiadomości z Bramki Sponsorowanej
gdy chce wyslac smsa pod pewien numer
Edit: Dzięki Giza!
Ostatnio edytowany przez: Drk, 2 września 2007, 21:03 [1 raz(y)]
Stroje Pogoni Szczecin - 02/09/2007 20:33
Otóż mam prośbę czy mógł by mi ktoś przesłać linka z obecnymi strojami portowców gdyż chciałbym się im przyjrzeć dzięki wielkie z góry i czkam na odpowiedź
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.