pewno ze dobre :> i do twojej nogi by pasily ale dla mnie nie bo nie lubie kosmicznych butów najlepsze kornery HEKa. a halowki pewnie jak kazde inne, dlugo wytrzymaja.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 17/12/2006 22:45
Wie może ktoś czy można i gdzie nabyć książkę "55 lat piłki nożnej w Pogoni Szczecin" napisaną przez św. pamięci Floriana Krygiera na 55 lecie istnienia klubu Z góry dzięki za odpowiedź.
The telephone is ringing! The baby is crying! Someone’s knocking or calling you from the front door! You hung the clothes out to dry and it is beginning to rain! You left the tap on in the kitchen and the water is already overflowing! In which sequence would you solve these problems? Write the sequence and check below how your decisions were made. Then check the first comment below.
/// odpowiedz tutaj -->> http://haha.nu/page/66/ 1st comment
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej Ludwig von Mises
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 18/12/2006 20:19
Wie ktoś czy u nas w Empiku można dostać książkę "Nagrody Darwina" ? (obojętnie która część) Wiem, że na necie w Empiku jest ale chodzi mi czy normalnie też dostanę ?
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/12/2006 00:10
Nawet jesli by nie bylo w Empiku to mozesz zamowic przez neta na ich stronie. Dostarcza do wybranego salonu Empik, pojdziesz tylko odebrac i nie bedziesz musial placic za przesylke.
Nawet jesli by nie bylo w Empiku to mozesz zamowic przez neta na ich stronie. Dostarcza do wybranego salonu Empik, pojdziesz tylko odebrac i nie bedziesz musial placic za przesylke.
ale może zależy mu zeby dostać przed świętami, a nie każdy produkt ma "szybki czas dostarczenia"
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/12/2006 09:41
Może ktoś polecić jakiegoś player'a mp3(1 gb pamieci, radio, dyktafon) ( gdzie go kupić(mam na mysli neta badz Warszawe, jaki model itp.) mam na to góra 110 zł.
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/12/2006 10:54
Mógłby ktoś podać jakiś w miare łatwy w obsłudze programik do wycinania kawałków mp3. Chodzi mi o potworzenie sobie dzwonków do telefonu, powycinać niektóre fragmenty piosenek. Z góry dziękuje
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 19/12/2006 11:16
wracajac do tematu fotoradarow to wszystkie w szczecinie sa ustawione na +15 km/h czyli np. jak jest ograniczenie do 70 to robi dopiero jak przekroczysz 85 pozdro
Mógłby ktoś podać jakiś w miare łatwy w obsłudze programik do wycinania kawałków mp3. Chodzi mi o potworzenie sobie dzwonków do telefonu, powycinać niektóre fragmenty piosenek. Z góry dziękuje
ale może zależy mu zeby dostać przed świętami, a nie każdy produkt ma "szybki czas dostarczenia"
No dokładnie.. chciałbym miec na piątek do prezentu dla kolegi.. czyli najpóźniej w czwartek..
Konio w którym Empiku ?
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.