Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/02/2007 12:53
Kto mi poda jakiś łatwy instruktaż do instalacji windowsa xp, ale na kompie gdzie jest aktualnie linux. Może jakąś stronka w necie, gdzie wszycho jest rozpisane krok, po kroku. Co trzeba zrobić, aby odinstalować na stałe tego linuxa..? Bo nigdy wcześniej tego nie robiłem, a jest taka potrzeba. Dzięki za jakąkolwiek odpowiedź.
chamstwo i plebs... ach chcialbym zobaczyc na zywo po meczu te szwabskie geby jak z nimi wygramy w ramach odzewu proponuje nie wpuszczac do Polski przygranicznej szwabskiej biedoty
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/02/2007 14:50
I jak tu mówić o jakiejkolwiek integracji skoro oni zawsze uważają się za lepszych? Niczego tak nie pragnę jak tego, żeby wygrać z tymi Kurwami. Swoją drogą wkurwiają się bo w niemczech piłka ręczna jest dużo bardziej popularna niż u nas. A tu nagle muszą się nas obawiać
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/02/2007 15:42
Tak samo było przed mundialem, że strach było się bać tych Polaków, a pokazaliśmy, że z tej lepszej strtony... teraz się znowu nas obawiają? No może wtedy Polacy nie byli tak wkurzani przez Niemców, bo skoro teraz czytam, ze dla Polaków nie przeznaczono biletów, to Niemcy chyba nie wiedzą co czynią... ;] Myślą, że sędziowie pomogą im wygrać? I tak im pokażemy
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
No dziękówa za pomoc, najlepszymi rozwiązaniami są jednak te najprostsze.. Nie skojarzyłem, ze można to tak załatwić, troche się nabawiłem, przy kompie koleżki, bo dostępu do neta nie miałem. Ale dałem jakoś sobie rade, i windows działa bezproblemowo. Nie napisalem w odpowiednim dziale, bo zależało mi na czasie, i szybką odpowiedź. Jeszcze raz dzięki za odp.
Tak!!! Slyszlesiscie ze szwaby wykupily wszystkie bilety na mecz finalowyI kurwa niech se maja ale i tak ich rozjebiemy!!!I ponoc caly czas na okraglo leci jakas antypolska piosneka w radiach niemieckich!!!i w gazetach jada po NAS.Ale to zmotywuje Polaków i jestem w stu procentach pewien że pokażemy tym szwabom gdzie jest ich kurwa miejsce. ps:Sorki za wulgaryzmy ale no wiecie taka sprawa...
Trudno będzie ten finał wygrać, bo na 95% sędziowie będą sędziować "na szwabów" do tego hala wypełniona w (prawie) całości przez niemiaszków. No ale jest jeden plus tego, Polacy nie występują w roli faworyta, mam nadzieje że skopią tym zadufanym w sobie szują tyłki tak jak zrobili to w grupie!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/02/2007 19:15
A moze po meczu polfinalowym francuscy sedziowie troszeczke...tak tyci tyci nam pomoga?Wiecie czemu ta cala szopka ze strony niemcow?Bo sie boja kurwy jedne!!!i dobrze!
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/02/2007 19:32
Wie ktoś może czy gdzieś będzie prowadzona relacja Polaków z jutrzejszego finału piłki ręcznej? tzn. w jakimś klubie / pubie gdzie więcej kibiców się spotka?
Wie ktoś może czy gdzieś będzie prowadzona relacja Polaków z jutrzejszego finału piłki ręcznej? tzn. w jakimś klubie / pubie gdzie więcej kibiców się spotka?
wszedzie gdzie jest tv lub telebim pewnie,napewno w Dublinie kolo Medicusa niedawno bylem i widzialem reklame..
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/02/2007 19:52
a ja z innej beczki potrzebuje namiary na glowny budynek polibudy gdzie jest kierunek zwiazany z ochrona srodowiska. a dokladniej potrzebuje godzine i miejsce gdzie 2 rok tej wlasnie ochrony srodowiska pisze we wtorek egzamin z matmy. szukalem na stronie polibudy jakiegos terminarza egzaminow ale nie znalazlem. moze ktos jest bardziej obeznany lub studiuje na tym kierunku i pomoze??
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 03/02/2007 20:26
Co do Malysza to dzisiaj przeskoczyl sam siebie,mam przeczucie ze znow wraca nasz Wielki Adam odnosnie faszystowskich mend to nie pozostaje nam nic jak tylko pokazac im kto jest (jak powiedzial sam Szmal) mieka faja gwoli prawdy niestety mam to "szczescie" iz musze uzerac sie z tymi polmozgami na co dzien i moge was tylko pocieszyc ze ich poziom inteligencji jest tak ku..a niski ze az czasami dziwimy sie z kolesiami jak takie wynalazki moga zamieszkiwac kule ziemska...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.