Odp: temat ogórkowy cz.2 - 10/02/2007 18:53
no ladnie sie prezentuje tylko tak samo jak na koronie jest babol ze miedzy trybuna a dachem od krytej jest wolna przestrzen btw jak bedzie wialo od strony murawy to i tak wszyscy mokrzy beda to jaka teraz jest pojemnosc stadionu??
no ladnie sie prezentuje tylko tak samo jak na koronie jest babol ze miedzy trybuna a dachem od krytej jest wolna przestrzen btw jak bedzie wialo od strony murawy to i tak wszyscy mokrzy beda to jaka teraz jest pojemnosc stadionu??
I dobrze. Niech mokną Plan jest taki żeby najpierw zadaszyć tą nową trybune, a później podwyższyć trybuny wzdłuż linii autowych i je też z czasem zadaszyć. Czytałem gdzieś, że wtedy stadion ma mieć pojemność 42 tyś miejsc. A to już niedługo... tylko pozazdrościć:/
O kurwa!!! To Poznan czy Marsylia?! Jak, co, gdzie, kiedy? Jestem pod wrazeniem.
Marcin_ Ty masz pluc i nienawidziec a nie sie podniecac
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Można mając telefon na karte zastrzec sobie numer ?
pewnie że można.. to siedzi w opcjach telefonu.. poszukaj w "ustawieniach telefonu" z reguły tam to jest.. zaznaczyasz coś w stylu "ukryj IP".. i wsio
Jak by to było takie proste to bym tak zrobil, ale za kazdym razem sie wyswietla " proba nieudana"
to moze napisz jaki masz telefon? zastrzec mozna napewno bo sam mam fona na karte i numer zastrzezony
zalezy w jakiej ma sieci bo w niektorych trzeba zadzwonic do biora obslugi czy cos takiego i tam jest obcja zastrzez numer... pozniej mozna kombinowac w ustawieniach telefonu czy sie chcce czy nie pozdro
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 11/02/2007 19:57
Był może ktoś z Was , lub slyszal o szkolach zagranica a wszczegolnosci w USA takich co sie jedzie na pol semestru lub na caly semestr ?
na jakiej ulicy w Szczecinie sie znajduje serwis Sony Ericssona (gdzie dokladnie) z gory thx
na królowej jadwigi,jak na rogu krzywoustego masz piekarnie genial to musisz pojsc kawalek dalej i tam bedziesz mial ja jeszcze takie pytanie od siebie: wie ktos moze czy da sie kupic bilet na heineken opener tylko na jeden dzien?i jak tak to ile taki bilet by kosztowal
Ostatnio edytowany przez: kp, 11 lutego 2007, 21:52 [1 raz(y)]
Odp: temat ogórkowy cz.2 - 12/02/2007 06:25
Ponawiam : Był może ktoś z Was , lub slyszal o szkolach zagranica a wszczegolnosci w USA takich co sie jedzie na pol semestru lub na caly semestr ?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.